El Cirera treu un punt valuós en camp contrari

L'equip mataroní ha empatat sense gols al camp del tercer classificat, el Llefià

La UD Cirera ha tret un valuós empat del camp del tercer classificat, el Llefià, donant d'aquesta manera un cop de mà al Mataró, que manté a distància l'equip badaloní en la lluita per les dues primeres places.

Tot i haver acabat el partit sense gols, ha estat força entretingut. Els primers compassos han estat favorables a l'equip local que ha disposat de dues bones ocasions, frustrada la primera per Compte, i amb xut desviat en la segona. Després el joc s'ha igualat i al tram final ha estat el Cirera el que ha tingut més a prop el gol. Primer quan un defensa ha salvat sobre la ratlla una rematada de Said, després en una rematada de cap de Kaddur que ha sortit fregant el pal i finalment en un xut de Joan que ha aturat el porter local.

170319Fu_LlefiaCirera

A la represa la cosa ha estat semblant amb inici dels locals i amb una gran aturada de Compte. Però després la defensa de l'equip d'Antonio Gonzàlez ha controlat la situació, amb Ximillo i Albertito imperials. I ja cap al final han estat Aleix, per dues vegades, i Albert G. els que han tingut dues clares ocasions, però sense encert, i el partit ha acabat sense que el marcador es mogués.

UNIFICACIÓN LLEFIÀ 0-0 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Ximillo, Cristian Romero, Othman, Albertito, Roger, Omar, Kaddur, Said, Joan, Carlitos.