El diumenge gran derbi maresmenc al Municipal del Centenari

El CE Mataró rep el Premià de Mar a les 17 hores, mentre la UD Cirera es desplaça a les 12 h al camp del cuer, el Carmelo

Aquest cap de setmana el calendari de la 2a Catalana de futbol ens porta un partit molt interessant al Municipal del Centenari, ja que el CE Mataró rep el Premià Esportiu en un interessant derbi maresmenc, que anys enrere es va disputar una vegada en la 2a Divisió B, i moltes vegades en la 3a Divisió.

A la primera volta el Mataró va guanyar a Premià de Mar per 0-1 amb gol de Bargalló, fent honor a que aquell camp se li sol donar força bé a l'equip groc-i-negre. Però en canvi l'equip premianenc sempre ha estat rival difícil a Mataró.

Futbol CE Mataró - Llefià

Aquesta temporada els premianencs estan despenjats de la lluita per les places d'honor, però fora de casa són un rival complicat: 5 victòries, 5 empats i només 3 derrotes (Badia, Guineueta i Sarrià).

RESULTATS HISTÒRICS DEL DERBI A MATARÓ

 

 

 

 

 

 

El Cirera es desplaça al camp del cuer

Per la seva part la UD Cirera que continua lluitant per fugir de les places de descens juga al camp del cuer, el Carmelo, on el CE Mataró només va poder empatar, però on els cirerencs busquen la segona victòria fora de casa i tres punts que serien molt importants.

La temporada passada el Cirera va perdre-hi per 4-1 i en l'anterior per 2-0. Només va puntuar allà, en aquesta categoria, la temporada 2013-14 quan hi va empatar a 2 gols.

Futbol Cirera - Martinenc B