El Cirera perd a casa i es complica molt la seva situació

Està encara fora de la zona de descens, però igualat amb el primer equip que baixaria, al qual visita la setmana vinent

La UD Cirera no ha pogut aprofitar la visita del Besòs Baró Viver per sumar tres punts que li haurien servit per respirar una mica. Ha perdut i la seva situació és una mica més complicada, ja que està en la primera plaça de salvació, però igualat amb el primer equip que baixaria ara mateix, que és el Badia, al qual visiten la setmana vinent.

170402Fu_CireraBBV-1

El partit va començar bé, ja que poc després del quart d'hora de joc Albert Garrido va ser objecte de penal i Aleix Tarrés el va transformar en el primer gol, en el que era el cinquè penal en els darrers sis partits a favor de l'equip groc. El partit s'ha mantingut igualat i prop del descens els barcelonins han empatat.

A la meitat de la segona part el Besòs s'ha avançat després d'una bona jugada col·lectiva. Però ha reaccionat el Cirera i quan faltaven poc més de 10 minuts ha empatat quan Aleix ha marcat rematant una centrada de Peque. Ha continuat viu el partit amb els dos equips buscant el triomf, que finalment s'ha decantat cap al costat visitant tres minuts després del gol local.

170402Fu_Cirera-BBV-2

UD CIRERA 2-3 BESÓS BARÓN VIVER

UD CIRERA: Compte, Izar, Albertito, Cristian Romero, Peque, Roger, Joel, Albert Garrido (Said 60'), Othman (Omar 73'), Joan (Kadur 65'), Aleix.
GOLS: 17' ALEIX de penal (1-0); 43' Martos (1-2); 67' Ahmed (1-2); 79' ALEIX (2-2); 82' Àlex (2-3).