Bona diada per al CE Mataró a Sant Adrià

Ha guanyat per 1-4 al camp d'un rival directe, amb un "hat-trick" de Sergio Palanco

El CE Mataró ha tingut una bona diada de Sant Jordi, ja que obtingut un brillant triomf en el camp del Sant Adrià per 1-4, i d'aquesta manera continua en segon lloc de la 2a Catalana a 2 punts del líder i augmentant a 3 punts l'avantatge sobre el tercer classificat.

El partit ha estat més còmode del que s'esperava davant un equip que encara optava a lluitar pel segon lloc (estava a 6 punts del Mataró), però que després d'aquest resultat ja queda despenjat.

Sergio Palanco ha obert el marcador de penal als 10 minuts i això ha permès que l'equip groc-i-negre jugués amb comoditat, defensant bé i sortint amb perill a la contra. El mateix Sergio Palanco ha fet dos gols més abans del descans, rematant dues centrades d'Aitor i Bargalló.

170423Fu_Palanco

Tot i que els locals han reduït abans d'anar als vestidors el partit estava ben encarrilat i al quart d'hora de la segona part Óscar Castellano ha sentenciat amb el quart gol, aprofitant un refús defensiu dintre l'àrea petita.

170423Fu_SAdriàMataró

FC SANT ADRIÀ 1-4 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Isma, Kiku (Marc Ariño 83'), Rueda, Willy, Parri, Fiti (Sergio López 83'), Óscar, Bargalló, Palanco (Rodri 76'), Aitor (Javi Bustos 68').
GOLS: 10' PALANCO de penal (0-1); 35' PALANCO (0-2); 38' PALANCO (0-3); 42' Martori (1-3); 60' ÓSCAR (1-4).