El Cirera té el líder contra les cordes, però acaba cedint

Pereira ha avançat l'equip local amb un golàs, però en els darrers minuts els colomencs han remuntat

La UD Cirera no ha pogut frenar el líder de la 2a Catalana, la Fundació Grama, i ha perdut per 1-2. Tot i la derrota, l'equip cirerenc continua fora de la zona de descens, però ben bé pels pèls, ja que està en 13è lloc amb 30 punts per davant d'un triple empat amb Badia i Martinenc B i encara en 16è lloc el Lloreda té un punt menys. I ara mateix del 14è cap avall perdrien la categoria.

170423Cirera-Grama1

Ha estat un gran partit entre dos equips que buscaven els tres punts per motius diferents. L'equip visitant ha sortit amb més empenta i ben aviat Compte ha hagut d'intervenir. Però a partir del quart d'hora el Cirera ha passat a dominar amb Joel i Izar dominant el centre del camp, i el segon d'ells ha tingut dues bones ocasions però al descans s'ha arribat amb empat a zero.

A la represa el joc continuava ben viu amb la pilota d'una a altra àrea, i als 65' Pereira ha marcat un golàs amb un xut de falta des de prop de la línia de banda que ha entrat per tot l'escaire.

A partir d'aquí el partit s'ha animat molt amb la Grama prement l'accelerador, i el Cirera buscava el gol a la contra. Joel l'ha tingut en un u contra u, però ha estat l'equip visitant el que ha empatat en la jugada següent. I en els darrers minuts ha tornat a passar el mateix. Una rematada de cap d'Izar l'ha tret el porter visitant posant una mà espectacular i en la jugada següent la Grama ha marcat el gol del triomf en una contra letal.