Bargalló torna a donar el triomf al CE Mataró en el derbi

Igual que a Llavaneres el davanter mataroní ha resolt el partit amb un gol en els darrers minuts

El CE Mataró havia de guanyar sí o sí en el derbi maresmenc davant el Llavaneres per mantenir les posicions davant els seus rivals de la part alta que havien guanyat tots tres en els partits del matí, i ho ha acabat aconseguint després d'un partit molt treballat en el derbi davant el Llavaneres que s'ha resolt gràcies a un gol de Bargalló en els darrers minuts, tal com havia passat en la primera volta a la veïna vila.

Futbol CE Mataró - Llavaneres

L'equip groc-i-negre ha sortit una mica encongit davant un rival que no s'hi jugava res, a part del prestigi de guanyar en el primer derbi que jugava al camp del Mataró. I durant la primera mitja hora el control i les millors ocasions han estat dels visitants, però en el tram final el Mataró s'ha començat a trobar millor i Óscar ha tingut dues bones ocasions de gol, en rematades primer amb el peu i després de cap, però que han sortit fora per poc. Però semblava que el gol s'acostava i finalment en una bona jugada col·lectiva del Mataró, Rodri ha rematat una centrada d'Aitor des de la dreta per avançar l'equip groc-i-negre molt poc abans del descans.

Futbol CE Mataró - Llavaneres

A la represa el Mataró no ha aconseguit controlar la situació i els llavanerencs, buscant el joc més directe, han aconseguit empatar passada la mitja hora de joc, amb un gol de l'ex-cirerenc Pau Hernàndez. No ha perdut la serenitat l'equip local i ha continuat perseverant i quan faltaven cinc minuts per acabar en un llançament de falta des de l'esquerra, executada magistralment per Aitor, Bargalló ha rematat entrant al segon pal per fer el gol del triomf. Un gol que permet l'equip d'Alberto Encinas continuar viu en la lluita per l'ascens.

EL GOL DEL TRIOMF @ce_mataro

CE MATARÓ 2-1 LLAVANERES

CE MATARÓ: Joel, Lluís (Sergio López 87'), Kiku, Rueda, Willy, Parri (Ricky 82')), Fiti, Óscar, Aitor (Ariño 87'), Rodri (Bustos 77'), Bargalló.
LLAVANERES: Moran, Castillo, Robles (Pau Hernàndez 53'), Rubio, Creus, Juanmartñi, Sergi Mora, Oriol Mora (Tino 85'), Carrión, Víctor Hernàndez, Izquierdo.
GOLS: 44' RODRI (1-0); 76' Pau Hernàndez (1-1); 85' BARGALLÓ (2-1).