La UD Cirera s'acomiada de 2a amb derrota... però el club rep un premi solidari

Va marcar Aleix Tarrés que acaba, amb 21 gols, com un dels màxims golejadors del grup

La UD Cirera es va acomiadar de la 2a Catalana amb una derrota al camp del Canyelles en partit absolutament intranscendent per als dos equips.

170528Fu_AleixTarrés

Els locals es van avançar molt aviat amb un gol de contraatac. De seguida va reaccionar l'equip cirerenc i al quart d'hora va arribar l'empat, quan Aleix Tarrés va rematar una centrada de Pereira. Amb aquest gol, el golejador del Cirera acaba la temporada amb 21 gols i se situa, junt amb altres dos jugadors, com el màxim golejador del grup.

170528Fu_CanyellesCirera

A la represa va baixar el ritme de joc i els locals van marcar el gol del triomf al quart d'hora de la segona part. Aleix Tarrés i Albertito van tenir ocasions però sense encert.

CANYELLES 2-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte (Pol Ladet 77'), Kaddur, Peque (Soufiane 40'), Izar, Roger, Albertito, Pereira, Aleix Tarrés, Matas, Cristian Romero, Albert Garrido.
GOLS: 3' Salgado (1-0); 14' ALEIX TARRÉS (1-1); 60' Chavero (2-1).

170528Fu_EquipUDC

El club rep un Premi Solidari

El passat 25 de maig a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, es va celebrar el lliurament dels Premis Solidaris de la Fundació Privada Catalana de Futbol, en un acte que va demostrar el poder solidari de clubs, futbolistes i persones vinculades al món del futbol. Aquests guardons, creats enguany, busquen premiar aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, l’ètica esportiva i els valors més enllà dels camps i futbol i pavellons de futbol sala.

170528Fu_PremisSolidaris

Un dels aspectes guardonats era el de les iniciatives que duen a terme els clubs i que fomenten els valors. I entre els clubs premiats va ser-hi la UD Cirera. L’enorme quantitat de propostes que va rebre la Fundació va fer que el patronat no es decidís només per tres i el club mataroní va ser premiat al costat de UE Sant Joan Despí, el CEF Bosc de Tosca, el CFB Mas Catarro, el CFS Sant Cugat, el CFS Quart, el Base Marc Bartra CF, l’AE Josep Maria Gené, l’UE Sabadellenca, el CF Mollet UE, el CF Vilanova del Vallès, l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell, l’AD Monistrolenca i el Joventut Bisbalenca CF.