El CE Mataró no surt de la crisi i perd a casa davant el Sarrià

D'aquesta manera no aprofita la derrota del líder que s'havia produït al migdia

El CE Mataró havia de reaccionar després de dues ensopegades, i no ho ha fet. Ha caigut derrotat a casa en un molt mal partit davant del Sarrià, un equip de la zona intermèdia de la taula que ha jugat tranquil i s'ha emportat els tres punts.

Futbol CE Mataró - Sarrià

I això que al matí hi havia hagut una bona notícia amb la derrota del líder, la Guineueta, al camp del Llefià, que permetia reduir la diferència a tres punts en cas de guanyar un partit ben assequible a casa. I al quart d'hora de joc, l'equip local s'ha trobat amb un penal a favor, molt rigorós, que Parri ha transformat per posar per davant l'equip groc-i-negre.

Futbol CE Mataró - Sarrià

Però una vegada més l'equip local no ha sabut sentenciar. Ha jugat amb poca intensitat i no ha creat ocasions clares de gol, i en la primera en què els barcelonins han arribat a l'àrea local han empatat, en una centrada des de l'esquerra que el davanter centre ha rematat a plaer avançant-se a la defensa.

Poc després hi ha hagut un gol anul·lat a Pedro en el qual l'auxiliar ha filat molt prim, si és que era orsai. Isma ha llançat una falta, la pilota ha rebotat en la tanca i tal com queia Pedro, que aparentment havia sortit en línia, ha rematat el gol en posició acrobàtica.

No ha pujat al marcador i al descans s'ha arribat amb l'empat a un i amb no massa bones sensacions per part de l'equip local.

Futbol CE Mataró - Sarrià

A la represa el partit s'ha trencat. Amb l'equip sarrianenc bellugant molt millor a la zona central, davant un mig camp groc-i-negre força descompost i que perdia moltes pilotes que propiciaven els contraatacs dels visitants. En un parell d'ells Pol s'ha hagut de lluir per evitar el segon gol visitant i en un tercer han rematat fora. A l'altra banda el Mataró havia de confiar en pilotes penjades i xuts exteriors per crear perill. I Pedro ha estavellat un potentíssim xut de falta directa al travesser i en un altre molt bon xut de Bargalló s'ha lluït el porter visitant.
I quan el tècnic local ha fet uns canvis que no han arreglat res, i faltaven cinc minuts per al final, ha arribat el segon gol visitant en un bon xut des de fora de l'àrea, que ha deixat glaçada i desanimada a la parròquia local, que veu allunyar-se la possibilitat de l'ascens directe i fins i tot de la promoció.

CE MATARÓ 1-2 SARRIÀ CP

CE MATARÓ: Pol, Víctor Yustos, Kiku, Isma, Marcel (Tapha 88'), Parri, Peque (Youssef 73'), Sergio Gonzàlez, Ricky (Bargalló 46'), Pedro (Maldonado 73'), Dani (Alaghi 80').
GOLS: 14' PARRI de penal (1-0); 33' Ribera (1-1); 85' Viñas (1-2).