Dídac Vilà capità de l'Espanyol en el seu triomf contra l'Eibar

El mataroní, que ha jugat tots els minuts de la lliga, va agafar el braçalet en ser substituït Sergio Garcia

El jugador mataroní Dídac Vilà sembla que aquesta temporada de la mà de Rubi està tenint la continuïtat i la sort que li havien mancat en anteriors temporades a les files del RCD Espanyol. De moment ha jugat tots els 540 minuts dels sis partits de lliga, en el lateral esquerre de l'equip blanc-i-blau. A més l'equip està obtenint bons resultats, sobretot al seu camp, on ha guanyat els tres partits disputats i encara no hi ha encaixat cap gol.

180926Fu_Vilàcapi

Ahir al vespre l'Espanyol va derrotar l'Eibar per 1-0, i en aquest partit Dídac Vilà va tenir l'honor de portar el braçalet de capità durant l'última mitja hora de joc, quan Sergio Garcia va ser substituït, i en aquest període es quan es va marcar el gol del triomf.

Dídac Vilà va començar a la pedrera del CE Mataró, però aviat va anar als equips base de l'Espanyol, tot i que va tornar a jugar un any amb el juvenil del CE Mataró, quan estava a la Divisió d'Honor.
L'any 2008 ja va jugar amb l'Espanyol B i va debutar amb el primer equip l'any 2009 en un partit de Copa al camp del FC Barcelona.
L'any 2011, quan ja jugava amb el primer equip de l'Espanyol i havia obtingut el títol europeu sub-21 amb la selecció espanyola, va ser proclamat el millor esportista de Mataró en categoria sènior. Un guardó que anteriorment, en el que és un cas evidentment inèdit, ja havien aconseguit el seu pare, l'atleta Jordi Vilà (1975, 1977 i 1978), i la seva mare, l'esquiadora Montserat Roselló (1981, 1982, 1983, 1985 i 1987).
Després el va fitxar el Milan, però allà va patir una lesió que li va impedir arrelar-hi. Va ser cedit altra vegada a l'Espanyol, al Betis i a l'Eibar.
La temporada 2015-16 va fitxar per l'AEK d'Atenes, on va jugar dues temporades, guanyant la copa grega.
La temporada passada va tornar a l'Espanyol on, si no ens fallen les dades, al llarg de la seva carrera ja ha jugat 86 partits. Junt amb els 27 que va jugar entre Betis i Eibar el fan jugador "centenari" a la 1a Divisió.