El Molinos guanya a Pla d'en Boet i és més líder de 3a Catalana

La UD Cirera guanya l'altre derbi de la jornada i se situa a dos punts del lloc de promoció

Futbol Pla d'en Boet - Molinos

La UD Molinos, va guanyar un dels dos derbis de la jornada a Pla d’en Boet i ha ampliat el seu avantatge al capdavant de la classificació als cinc punts, gràcies a la derrota del Vilassar de Dalt. La UD Cirera, que va guanyar l’altre contra la Mataronesa i se situa a només dos punts del lloc de promoció. Pel que fa als altres dos equips, que també jugaven a casa, La Llàntia va guanyar i Cerdanyola va perdre.

PLA D’EN BOET 0-1 UD MOLINOS

PLA D’EN BOET: Jairo, Mamadou, Joel, Charro, Carrasco, Javi (Cano 85’), Valencia (Adam 69’), Badr, Adama, Eric (Marquett 85’), Cortés (Vela 69’).
UD MOLINOS: Nacho, Mamadou, Cano (Roca 88´), Artero (Hèctor 69’), Carmona, Micky (Isra 46’), Bustos, Jorge, Toni Martín (Uri Martín 46’), Joan, Pereira (Aitor Moreno 28’).

Futbol Pla d'en Boet - Molinos

El derbi disputat al Municipal de Pla d’en Boet va ser d’alta intensitat entre dos equips que lluiten per objectius ben diferents. Al final la “sort dels campions” va acompanyar l’equip balnc-i-blau, que en aquesta ocasió vestia de vermell, i Javi Bustos a 6 minuts del final va marcar el gol dels visitants. Fins al final tensió, un bon grapat de targetes, però els tres punts van ser per a l’equip de Palma, que augmenta el seu avantatge en el lideratge, mentre els de Pla d'en Boet continuen en zona de descens.

CIRERA 1-0 MATARONESA

UD CIRERA: Toni, Ximillo, Palau, Karamba, Yustos (Campaña 70’), Juako, Agus, Cristian R. (Baba 46’), Isaac, Izar (Gianluca 82’), Aleix (Frank 46’)
UD MATARONESA: Palomino, Espín, Guti, Nogales, Carlos, Dembo, Beltrán (Sissoko 71’), Vega (Othman 82’), Manga, Joan, Cobos.

190210Fu_CireraMataronesaGol

Partit molt competit com ja s’esperava, i només una mica deslluït pel fort vent. L’equip visitant va trobar-se molt còmode a la primera part i Toni es va lluir en alguna ocasió i ja prop del descans Karamba va salvar sota pals.

A la represa va tornar a començar millor l’equip arlequinat, però el Cirera es va anar entonant i ja en temps afegit Gianluca, que havia entrat poc abans, va fer el gol de la victòria local.

AD LA LLÀNTIA 3-2 MONTSANT LA PEIRA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Hassan, Andrada, Salvia, Paby, Díaz (Bilal 64’), Guedes (Yahouba 64’), Saiku (Sergio 75’), Cámara, Said, Ibu.

Els llantiencs van haver de lluitar de valent per superar el cuer de la categoria per van acabar sumant els tres punts que els consoliden en zona tranquil·la. Els visitants es van avançar a mitja primera part, però Díaz va empatar abans del descans. A la represa l’equip verd va prémer l’accelerador i Yakhouba i Ibu van marcar. Ja en temps afegit arribà el segon gol visitant.

CERDANYOLA AEiLL 2-4 FUND. MONTGAT

AEiLL CERDANYOLA: Omar, Àlex, Sergi, Raul, Simón, Ricis (Carrasco 46’), Mas, Romero, Valle (Mady 46’), Ibra, Delgado.

Cinquena derrota seguida de l’equip vermell, en aquesta ocasió davant un rival directe, que el comença a posar en situació complicada a la classificació.
La primera part va ser moguda. L’equip visitant va marcar dos gols abans de la mitja hora. Va reduir Raul de penal, però abans del descans els montgatencs van fer el tercer. A la represa un gol  d’Àlex va tornar a donar esperances, però ja en temps afegit van sentenciar els visitants.

MÉS FOTOS (de Dani Ferrer)

Futbol Pla d'en Boet - Molinos

Futbol Pla d'en Boet - Molinos

190210Fu_CireraMataronesa

190210Fu_CireraMataronesa3