La Mataronesa guanya el derbi de 3a i enfonsa el Pla d'en Boet

La UD Molinos continua líder amb 5 punts d'avantatge sobre Santvicentí

La UD Molinos va reaccionar de manera contundent, després de la lleugera ensopegada de la setmana anterior, i es referma en el lideratge de la 3a Catalana, amb 5 punts d’avantatge sobre el Santvicentí, que va golejar el Cerdanyola al Camí del Mig.
El Cirera es va deixar dos punts al camp d’un equip feble, el nou cuer, i queda ja a 5 punts del lloc de promoció i a 10 del líder.
La Llàntia va guanyar en un cap complicat i ja iguala l’Arenys den el 6è lloc.
Finalment la UD Mataronesa va golejar en el derbi de la jornada enfonsant el Pla d’en Boet en zona de descens.

Futbol Pla d'en Boet - Mataronesa

PLA D’EN BOET 2-6 MATARONESA

PLA D’EN BOET: Jairo, Loukhiar (Valencia 89’), Javi, Ordóñez, Carrasco, Cano, Adama, Marquett (Conejo 72’), Barris 8Vela 83’), Eric, Cortés.
UD MATARONESA: Palomino, Dembo, Espín, Miguel, Carlos (Guti 46’), Nogales (Bofarull 75’), Manga, Navarro (Othman 71’), Sissoko (Joan 46’), Viladomiu (Vega 82’), Aitor Rodríguez.

La Mataronesa va aconseguir guanyar el derbi amb una segona part espectacular i enfonsa l’equip local en zona de descens. Els dos equips van començar activats i Miguel va avançar els arlequinats, però Adama i Cortés van capgirar el marcador. Ja fregant el descans va empatar Aitor de penal.

A la represa en els primers minuts van marcar Joan Garcia i Aitor. El Pla d’en Boet es queda amb deu i Aitor, completant un “hat-trick”, i Dembo van ampliar l’avantatge.

CABRILS 0-5 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani, Mamadou, Cano, Hèctor, Carmona, Isra, Bustos (Javi 75’), Jorge (Uri Martín 75’), Toni Martín (Micky 75’), Óscar (Joan 66’), Ruben (Borrego 50’).

Gran victòria del líder imposant la seva llei per arribar a l’onzena jornada seguida d’imbatibilitat. Ja van marxar al vestidor amb un 0 a 2 amb gols de Toni Martín i Bustos. Només començar la segona part els locals es van quedar amb deu i el Molinos va jugar a plaer. Toni Martín va completar un hat-trick i Javi va fer el cinquè.

190318Fu__CabrilsMolinos

CERDANYOLA AEiLL 2-5 SANTVICENTÍ

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Sergi (Àlex 57’), Valero (Llop 21’), Raul, Almirón, Mas, Romero (Ricis 45’), Carrasco, Ibra (León 65’), Delgado, Molinero (Simón 37’).

L’equip vermell no ha donat continuïtat a la reacció iniciada amb l’empat al camp del líder i ja porta 9 setmanes seguides sense guanyar i ni més ni menys que 11 derrotes al Camí del Mig.
Al descans el partit estava sentenciat amb un 0-4 i Touray va completar un pòquer a l’inici de la 2a part. Al final Mas i Delgado, de penal, van maquillar el resultat.

MASNOU AT. 2-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac, Karamba, Ximillo, C. Romero, Juako, Aleix (66’ Yustos), Agus, Baba (C.Flores 84’), Frank (66’ Gianluca).

L’equip cirerenc es va deixar dos punts importants a Ocata al camp del nou cuer. El partit va començar boig amb gol dels locals i replicat de seguida per Frank. Ja avançada la segona part Isaac va marcar de falta, però en el temps afegit, i amb el partit bastant trencat, els masnovins van empatar.

190318Fu_MasnouAtCirera

LLAVANERES 0-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Andrada (Youness 11’) (Sergio 60’), Salvia, Paby, Bilal, Jerreh, Guedes (Díaz 75’), Ibra, Said, Ibu (Yakhouba 86’).

Els llantiencs, que estan en ratxa, van aconseguir la seva sisena victòria consecutiva guanyant en un camp complicat i gràcies a un gol d’Ibu al quart d’hora de la segona part. Després van defensar bé, tot i acabar amb deu per expulsió de Sergio.