L’equip juvenil del CE Mataró a tocar de l’ascens

L’infantil A puja a Divisió d’Honor

El Juvenil del CE Mataró va guanyar al camp del Mercantil (3-4) en un partit molts disputat amb moltes alternances en el marcador, però que al final la millor definició va decidir el matx. Amb aquest tres punts l’equip continua sent tercer en lloc d’ascens a Divisió d’Honor a falta de dos partits pel final de lliga.

L’equip demana el suport de l’afició
Aquest dissabte a les 17:00 de la tarda al Camp Municipal d’Esports l’equip rep el Castelldefels, un dels equips que a principi de temporada tenien com a objectiu pujar de categoria i que el partit d’anada van guanyar clarament als mataronins. Els groc i negres de guanyar aquesta setmana aconseguiran l’ascens, és per això que la plantilla demana que els socis i seguidors de l’entitat assisteixin al matx per ajudar a l’equip a conquistar aquest premi tant treballat i merescut.

Classificació: Espanyol B 70; Ferran Martorell 62; CE MATARÓ 56; Barça B 55; Gramenet i L’Hospitalet 53; Europa 49; Castelldefels 48; Granollers 43; Prat 41; Mercantil 37; Damm B 35; Girona i Cornellà 34; Jàbac 33; Cambrils 32; Premià 27; Sant Gabriel 20.

L’infantil A aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor
La base del CE Mataró està d’enhorabona aquesta temporada, i a més a més del més que possible ascens del Juvenil, l’infantil A de l’entitat ja aconseguit un altre ascens per l’entitat. Els jugadors de l’infantil que diumenge passat van sortir al camp a saludar abans del partit entre el Mataró i el Gavà i que van rebre el passadís d’honor per part dels dos equips han aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor d’infantils. Aquesta és la màxima de la categoria i els enfrontarà la temporada vinent a equips com el Barça i l’Espanyol.