El Cirera completa la temporada amb l’ascens

L’equip mataroní va golejar 4-1 al Calaf

El Cirera va assegurar l’ascens de categoria a casa guanyant còmodament al Calaf a casa. El matx va estar dominat pels grocs en tot moment, però en el primer temps els visitants es van tancar bé al darrera i no van deixar molts espais, fruit d’això es va arribar al descans amb empat a zero gols. A la represa el Cirera va sortir en tromba i amb un quart d’hora es va posar 3-0 en el marcador gràcies a dos gols de Valero i un de Mena.

Més tard el rival va escurçar diferències, però no va donar cap senyal de reacció i poc més tard va arribar el quart gol groc. A més amés dimarts passat l’equip va jugar els 9 minuts restants del partit suspès al camp del Cabrils. Tot i tenir alguna ocasió de gol el marcador no es va moure i el matx va acabar amb ja establert empat a dos gols.

CIRERA 4 – 1 CALAF
CIRERA: Edu, Martinez, Gerard, Gomez (Benja), Juan (Coca), Moreno (Sergio), Pereirea, Diaz (Valiente), Raul (Ito), Mena, Valero.