El cadet del Joventut Handbol Mataró a la final de la Copa Catalana

El conjunt mataroní jugarà la final de Copa a Bordils davant el Barça B

Cadet Joventut MataróL’equip cadet masculí del Joventut Handbol Mataró que prepara Joan Pozo (que és el nou director tècnic de l’entitat de cara a la temporada vinent) es va fer amb un lloc a la final de la Copa Catalana després de derrotar el Bordils per 36-34 en el partit de semifinals disputat al Pavelló Teresa Maria Roca. Aquest dissabte dia 15, a les 9:30 hores, jugaran la final, precisament a Bordils, contra l’equip de la Fundació FC Barcelona (el Barça B, vaja).

L’infantil B juga la fase final de 1a Catalana

Per la seva part l’equip infantil B (amb jugadors de 1r any) jugarà aquest cap de setmana el TOP-4 de la Primera Catalana enfrontant-se a Granollers Sporting, Poblenou i Igualada.

Quarts de final de Copa a Mataró

El passat cap de setmana es van disputar al Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró tres dels quatre partits de quarts de final de la Copa Catalana sènior masculina amb aquests resultats: Granollers B-Sant Martí Adrianenc 32-30, Bordils-Vendrell 31-23 i La Roca-Sant Esteve Sesrovires 38-32. No hi va haver sorpreses i els favorits va guanyar i ara, aquesta setmana, disputaran les semifinals.