El Movit Granollers guanya el Torneig d'Handbol Platja de Mataró

Tant el femení com el masculí de l'equip de la capital del Vallès van repetir el triomf de l'any passat

Handbol PlatjaEls dos primers equips del Movit Handbol Platja Granollers han demostrat que tenen la mida presa al Torneig d'Handbol Platja Ciutat de Mataró, i han repetit el doble títol de l'any passat. Una demostració de nivell en un Torneig d'Handbol Platja Mataró de qualitat, amb dues finals molt emocionants que han posat punt i final a tres jornades intenses a la Platja del Varador de la capital del Maresme.

Ben passat el migdia de diumenge ha estat el torn de la final femenina, entre dos equips de l'Handbol Platja Granollers: el primer equip, el Movit (amb tres jugadores que la setmana passada estaven jugant l'Europeu de l'especialitat), i l'Handbol Platja Granollers B, amb jugadores més joves i de gran futur. A la primera meitat s'han complert els pronòstics i les "grans" han guanyat amb solvència, però a la segona les joves del filial han donat la sorpresa forçant el desempat. En els shoot-outs, el B ha començat guanyant 4-0 després de dos errors del Movit, però al final s'ha imposat l'experiència i han aconseguit donar la volta per acabar repetint triomf.

La final masculina també pel Movit

Després ha estat el torn de la final masculina. El Movit HP Granollers venia de superar l'ARHS Team al shoot out, mentre que el Plan B havia eliminat en semifinals a Algo Pasa con Gabri, després d'haver donat la sorpresa guanyant a vuitens al The Corbi Team i a quarts al Calella Alkopops.

La primera meitat de la final ha estat controlada pels granollerins, però a la segona l'equip del Plan B han estat a punt de forçar el desempat. Han tingut una pilota final per marcar i empatar o guanyar, però el seu xut ha estat aturat pel porter del Movit.

Torneig amb altíssima participació

Aquesta era la setena edició del Torneig d’Handbol Platja “Ciutat de Mataró” sota l’organització de l’Associació d’Handbol Platja de Mataró, i dins del programa de Santes Esportives. L’èxit ha tornat a ser total amb la presència de 47 equips, 32 masculins i 15 femenins (superant en tres equips els de l'estiu passat), que han pogut gaudir d'aquest clàssic de l'estiu. Un torneig amb bar, servei de fisioteràpia, i regals i sortejos per tots els participants.

Un dels regals cortesia de l'organització han estat uns mitjons d'Handbol pista de la marca mataronina Handball Socks by Enforma (www.handballsocks.com) empresa que ja anuncia a la seva pàgina web que aviat presentarà uns mitjons per la pràctica de l'handbol platja.