El Joventut Mataró perd a la pista d'un dels forts

S'ha fet una segona part molt digna però el matx s'havia perdut al final de la primera part

El Joventut Handbol Mataró tenia una sortida molt complicada al pavelló de La Verneda, la pista del Sant Martí Adrianenc un dels equips forts de la categoria i ha acabat cedint per 37-34.

Mataro-granollers

L'equip local durant tota la primera part ha anat dominant per 3 o 4 gols, però el Joventut ha tingut uns bons moments i ha reduït la diferència a dos gols, però aleshores hi ha hagut un excés de precipitació per remuntar, quan quedava tota la segona part, i al descans s'ha arribat perdent per 22-16, amb uns minuts finals en que Borja Lancina ha fet molt de mal, i aquesta diferència ha estat massa per poder remuntar-la, tot i la bona segona part que ha fet el Joventut.

A la represa la defensa mataronina, amb Fuster i Busquets al centre, ha estat molt sòlida, en atac tots dos juntament amb Pedragosa han estat encertats, i també s'ha pogut córrer una mica al contraatac amb Jan Bonamusa molt efectiu, però a l'altra costat Ferran Guedea també feia molt de mal i l'equip mataroní tot el que va poder fer és acostar-se a 3 gols en diverses ocasions i aquesta va ser també la diferència al final del partit.

Amb aquest partit acaba el "Tourmalet" del Joventut en el qual no ha pogut fer cap punt contra els tres equips més forts (La Roca, Granollers B i Sant Martí Adrianenc). El proper dissabte davant el Gavà s'hauria de retrobar amb el triomf.

SANT MARTÍ ADRIANENC - JOVENTUT MATARÓ 37-34

SANT MARTÍ ADRIANENC: Nil Pedrós i Ignacio Hernàndez porters; Adrià Cumplido (2), Àlex Guerrero, Miguel Torres (3), Gonzalo Romero (2), Ferran Guedea (11), Pol Camats, Víctor Torres (4), Sergi Ferrer (4), Javier Coba (3), Àlex Llorens (2), Eric Bósser, Borja Lancina (6).
JOVENTUT MATARÓ; Quico Solà i Víctor Castejon porters; Carles Román (3), Marcos García (3), Jan Bonamusa (5), Marc Martínez, Dani Aguilera (1), David Pedragosa (7), Guillem Fàbregas (1), Bernat Muñoz (1), Marc Fuster (6), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (5), Bernat Bonamusa (1).
PARCIALS CADA 5': 1-1, 5-4, 9-6, 13-9, 16-13, 22-16 descans; 24-18, 27-23, 30-26, 33-29, 35-31, 37-34.