El Joventut destrossa el líder en un gran partit

Per primera vegada a la història l'equip mataroní derrota el Sant Martí Adrianenc aquí a Mataró

El Joventut Handbol Mataró ha trencat la seva mala ratxa (portava tres derrotes seguides) aixafant el líder, el Sant Martí Adrianenc, en el partit disputat al Pavelló Teresa Maria Roca i que ha guanyat per un clar 39-32.

Ha Mataro-Adrianenc

La veritat és que avui l'equip de Juanan Garcia ha estat esplèndid. No es pot posar ni un però a la seva actuació, des de la porteria, on Quico Solà ha estat immens, amb una molt bona defensa, i amb un atac tremendament resolutiu, amb xut exterior, amb gols des del pivot i des de l'extrem, i superant qualsevol de les defenses, tancada o pressionant, que plantejava el seu rival.

L'inici ja ha estat bo (7-3) i després l'avantatge s'ha anat mantenint i fins i tot augmentant fins un 20-14 al descans. A la represa encara s'ha sortit amb més empenta i la diferència ha arribat als 9 gols i amb possibilitat clara de posar un 30-20 al marcador quan encara no s'havia arribat a l'equador del segon temps. Després l'equip local ha sabut gestionar bé la diferència superant amb certa facilitat la defensa pressionat dels barcelonins, que han acabat entregats davant un equip que avui ha demostrat del que pot ser capaç, i més observant que les dades de les sancions que els col·legiats van aplicar durant el partit no van afavorir pas l'equip local.

JOVENTUT MATARÓ - SANT MARTÍ ADRIANENC 39-32

JOVENTUT MATARÓ: Quico Solà i Oriol Mas porters; Carles Roman (3), Bernat Muñoz (9), Bernat Bonamusa (5), David Pedragosa (4), Jan Bonamusa (2), Marcos Garcia (2), Marc Martínez (2), Toni Busquets (4), Dani Aguilera (5), Guillem Fàbregas (3), Àlex Bosch (1), Oriol Vaqué. 4 penals a favor (0 gols) i 6 exclusions.
SANT MARTÍ: Palou i Hernàndez porters; López (2), Cumplido (1), Guerrero, M.Torres (3), Pedrós, Clarós (1); V.Torres (8), Ferrer (2), Coba (4), Llorens (5), Bosser, Lancina (6). 8 penals a favor (6 gols) i 2 exclusions.
PARCIALS: 2-2, 4-3, 9-5, 12-8, 17-12, 20-14 descans; 24-16, 27-19, 29-23, 33-25, 36-28, 39-32.