El Joventut Handbol Mataró ensopega contra el Montcada

El cinquè lloc ja s'allunya quasi definitivament

L'equip del Joventut Handbol Mataró no ha pogut superar la Salle Montcada, el cinquè classificat de la 1a Estatal, i després de dues victòries consecutives, ha perdut un partit que el podia haver ficat encara en la lluita per la cinquena posició, en poder del seu rival i del qual ara s'allunya quasi definitivament, quan falten cinc jornades per acabar la lliga.

El partit ha començat bé amb un 5-2 per a un equip local que es mostrava ferm en defensa i brillant en atac, però els visitants a poc a poc, aprofitant les rotacions a l'equip local, han anat trobant forats fàcilment a la defensa local i gràcies a la bona tasca del director de joc montcadenc, Albert Maresma, amb gols i bones assistències, han aconseguit posar-se per davant al descans (16-17).

Mataro-La salle montcada

A la represa el partit ha seguit pràcticament el mateix guió, amb sortida en tromba del Joventut que ha fet un parcial de 4-0 i ha tingut al Montcada set minuts sense marcar. Però l'equip que prepara l'ex-internacional Jaume Puig no es rendeix mai i amb una defensa impenetrable que ha frenat molt bé a David Pedragosa (1 de 8), ha bloquejat l'atac local que, des del 23-20 fins al 24-25, s'ha passat quasi un quart d'hora marcant un sol gol, fallant xuts, perdent moltes pilotes i errant contraatacs clars, i ja ha anat sempre a remolc en el tram final, on els visitants han sabut gestionar millor les seves accions.

JOVENTUT MATARÓ - SALLE MONTCADA 27-29

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà (15 aturades) porters, Carles Roman (2), David Pedragosa (1 de p.), Bernat Bonamusa (3), Bernat Muñoz (6), Jan Bonamusa (3), Guillem Fàbregas (1), Dani Aguilera (2), Toni Busquets (5, 2 de p.), Marc Martínez (2), Berenguer Chiva (2), Oriol Vaqué, Àlex Bosch.
SALLE MONTCADA: García i Presas porters; Pau Maresma (3), Batlle, Albert Maresma (7, 4 de p.), Jiménez (4), Benítez (1), Giràldez (2), Larriba (1), Durán (4), Casado (1), Sànchez (1), Gonzàlez (3), Expósito (2).
PARCIALS CADA 5': 4-2, 7-4, 10-8, 11-9, 13-13, 16-17 descans; 19-17, 22-19, 23-21, 23-23, 24-25, 27-29.