El Joventut no pot fer res davant el "Palau"

L'equip vallesà, molt més motivat, ha acabat guanyant per un clar 33-25

El Joventut Handbol Mataró ha encadenat la seva quarta jornada consecutiva sense conèixer el triomf, perdent de forma contundent a la pista del Palautordera per 33-25.

L'equip local s'ha mostrat molt més motivat, bé pel fet de jugar a casa, bé pel fet de lluitar encara per la cinquena posició, davant d'un equip mataroní que ja ho té tot fet a la lliga i que en el moment que l'equip local, a la segona part, ha agafat una mica d'avantatge, ha abaixat els braços en tots els aspectes, s'han errat molts xuts, s'han perdut pilotes i s'ha encaixat un parcial de 8-1 en set minuts (passant-se del 19-18 al 27-19) per acabar cedint àmpliament per una diferència de vuit gols que no es correspon en absolut al potencial de les dues plantilles.

PALAUTORDERA - JOVENTUT MATARÓ 33-25

PALAUTORDERA: Panadera i Guardiola porters; Puig (2), A.Sala (1), Deumal (6), Cribillés (6), Pujol (3), Cañellas (1), Molins (1), Morales (2), Buch (2), Corcera (6), Perxacs (1), X.Sala (2).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quicos Solà porters; Marcos Garcia (2), Jan Bonamusa, Marc Martínez (2), Dani Aguilera (3), David Pedragosa (7), Oriol Vaqué, Bernat Muñoz (1), Berenguer Chiva, Toni Busquets, Àlex Bosch (7), Bernat Bonamusa (3).
PARCIALS: 2-2, 4-4, 5-5, 8-8, 13-11, 16-14 descans; 18-16, 22-18, 26-19, 28-20, 29-22, 33-25.