El Joventut derrota un dels imbatuts

Ha superat el Sant Joan Despí en un partit molt emocionant

El Joventut Handbol Mataró, tot i no fer un gran partit, ha sabut guanyar, que ja és important, sobretot perquè al davant tenia un equip que fins ara estava imbatut, com era el Sant Joan Despí. I ho ha fet en un partit molt emocionant, amb moltes alternatives i en el qual el Joventut ha sabut superar en un final igualat un equip que n'havia guanyat tres en finals ajustats.

Mataro-Sant Joan d'Espi

La primera part, com es pot veure en els parcials, ha estat molt igualada, però l'equip del Baix Llobregat ha fet un bon final i ha marxat al descans amb tres gols d'avantatge. I a la represa, aprofitant les aturades de Pol Sabaté i l'eficàcia de Vilella en atac, han augmentat la diferència als cinc gols (18-23). Un temps mort d'Hèctor del Pino i les rotacions que ha fet el tècnic local, la millora defensiva i les aturades d'Alberto Ruiz, juntament amb les bones accions en atac ràpid, han servit per tornar a igualar el marcador i arribar a un final ajustat, en el qual l'equip local ha sabut jugar millor, tot i les exclusions que ha patit (4 per 1 dels visitants en els deu darrers minuts), i s'ha sabut emportar dos punts molt valuosos.

JOVENTUT MATARÓ - SANT JOAN DESPÍ 30-28

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters, Roc Segarra, Marc Martínez, Bernat Muñoz (1), Toni Busquets (3), Berenguer Chiva (3), Eric Martínez, David Pedragosa (6), Marc Castilla (5), Dani Aguilera (5), Guillem Fàbregas (1), Jan Bonamusa (2), Àlex Bosch (1), Bernat Bonamusa (3).
SANT JOAN DESPÍ: Pol Sabaté, Crossman porters; Cerdaña, Tort-Martorell (3), Guijarro (4), Víctor López (1), Vilella (8), Torres (1), David Pueyo (1), Oriol Farrés, Ferran Pérez (5), Víctor Pueyo (3), Vila.
PARCIALS: 1-2, 5-5, 7-7, 9-9, 11-11, 13-16 descans; 17-19, 18-21, 22-24, 24-25, 26-25, 30-28.