El Joventut Mataró perd el seu primer partit a casa

El Sant Cugat ha dominat tot el partit gràcies a la seva gran intensitat

L'equip del Joventut Handbol Mataró ha perdut el seu primer partit al Pavelló Teresa Maria Roca de la temporada, en caure derrotat per 23-28 davant el Sant Cugat, un equip nou a la categoria però que s'ha mostrat del tot integrat a la mateixa, amb una gran intensitat defensiva i amb gran qualitat en atac, sobretot per part del seu jugador Lluís Calvera que, en l'absència de Marc Jordan que és el màxim golejador de la categoria, s'ha posat l'equip a l'esquena i ha fet estralls en la defensa local que no l'ha pogut aturar mai.

Des del primer moment s'han vist les enormes dificultats de l'atac local, mancat de Bernat Muñoz (només ha pogut fer 4 gols en 18 minuts), amb moltes pèrdues de pilota, i també en defensa, tot i que sovint eren compensades per la bona actuació d'Alberto Ruiz sota pals. Però, tot i això, la diferència al marcador ja era de 5 gols a l'equador, després ha estat de vuit gols (6-14), quedant reduïda a sis al descans (10-16), bàsicament perquè Bernat Bonamusa ha tret caràcter per fer tres gols en el tram final.

Mataro-Sant Cugat

A la represa es podia esperar la remuntada si de seguida l'equip groc-i-negre hagués reduït la diferència, però no ha estat així i els santcugatencs han continuat jugant amb la mateixa intensitat, la defensa 6:0 local, baixa d'intensitat (com ho demostra que a la segona part només ha patit una exclusió) no els ha pogut frenar, i han fet pujar la diferència fins als 10 gols a falta de cinc minuts. Després, fins al final, el Joventut ha pogut maquillar el resultat, gràcies, ara, a tres gols de Guillem Fàbregas i a una certa relaxació visitant.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - HANDBOL SANT CUGAT 23-28

JH MATARÓ: Alberto Ruiz (10 aturades) i Oriol Mas (11 aturades) porters; Roc Segarra (1), Toni Busquets (4), Bernat Bonamusa (5), Eric Martínez, Jan Bonamusa (1), Dani Aguilera (1), Guillem Fàbregas (3), Àlex Bosch, Berenguer Chiva, Marc Castilla (1), David Pedragosa (5), Marc Martínez (2). 23 gols de 41 xuts. 23 pèrdues de pilota. 5 exclusions.
SANT CUGAT: Eloi Gutiérrez porter (10 aturades), Àlvarez (1), León (4), Marín (2), Gómez (1), Dolz (3), Herrero (2), Calvera (8), Cortés (1), Ferrer (3), Nicolau, Masllorens, March (3). 28 gols de 52 xuts. 11 pèrdues. 5 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 1-3, 3-4, 4-9, 6-11, 6-14, 10-16 descans; 11-17, 13-20, 15-23, 16-24, 17-27, 23-28.