El JH Mataró soluciona el partit a la primera part

A la represa s'ha relaxat i l'equip aragonès s'ha ficat al partit

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit guanyar el partit davant el Dominicos de Saragossa, gràcies a una excel·lent primera part, i d'aquesta manera manté la tercera plaça i les seves opcions a aconseguir encara la segona plaça al final.

Una de les incògnites del partit, després de les lesions d'Alberto Ruiz i d'Oriol Mas, tots dos operats la darrera setmana, era veure qui acompanyaria Jordi Armadans a la porteria. Finalment ha estat Noper Sowe, porter del planter amb fitxa del sènior B, però que havia deixat l'handbol. S'està a l'espera que la Federació Española doni autorització (que no està clar que arribi) per poder fitxar Dani Arguillas, porter català que havia estat al Granollers i que aquesta temporada havia format part de l'Algemesí a Divisió d'Honor Plata, però que ha deixat aquest club perquè no ha rebut la compensació econòmica que se li havia promès.

L'equip local ha començat una mica adormit i els visitants s'han posat per davant amb un 1-3, però la defensa ha començat a funcionar i això ha permès treure el contrataac i s'ha fet un parcial de 6-0 en cinc minuts que ha capgirat completament el marcador (7-3). L'equip mataroní ha seguit molt bé i ha agafat vuit gols d'avantatge (16-8) que al descans s'han reduït a sis (17-11).

mataro-granollers

A la represa la defensa local s'ha mostrat molt feble, deixant arribar moltes pilotes al pivot, que ha fet molt de mal, i permetent penetracions i xuts fàcils, que superaven el debutant Noper, i així el Dominicos s'ha ficat en el partit fins al punt de posar-se a un sol gol (23-22) quan encara quedaven 15 minuts per al final. En aquest darrer tram el Joventut s'ha centrat altra vegada en atac i ha tancat el matx amb sis gols d'avantatge.

JOVENTUT MATARÓ - DOMINICOS ZARAGOZA 36-30

JOVENTUT MATARÓ: Jordi Armadans i Noper Sowe porters; Jan Bonamusa (5), Marc Martínez (2), Daniel Aguilera (2), David Pedragosa (4), Oriol Vaqué (2), Guillem Fàbregas (4), Bernat Muñoz (4), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (1), Roc Segarra (1), Marc Castilla (4), Eric Martínez, Àlex Bosch (3), Bernat Bonamusa (3). 36 gols de 60 xuts. 11 pèrdues i 5 exclusions.
DOMINICOS ZARAGOZA: Cihuelo, Avellana (1), Tejedor (6), Jiménez (3), Lahoz (3), Galiana, Pérez (2), Ariño (9), Rubio (4), Vicente, Elalle (2). 30 gols de 48 xuts, 22 pèrdues i 5 exclusions.
PARCIALS: 2-3, 7-3, 10-4, 12-6, 15-8, 17-11 descans; 20-15, 22-19, 23-22, 29-25, 32-27, 36-30.