El Joventut lluita però acaba caient a Sarrià

Poc abans del final encara hi havia esperances però al final s'ha obert forat

L'equip del Joventut Handbol Mataró ha caigut a la difícil pista del Sarrià de Ter, cinquè classificat de la competició i l'equip català que fa més temps que juga en aquesta categoria, i d'aquesta manera es complica molt la possibilitat d'entrar en un dels dos primers llocs, però sí que té a la mà la possibilitat d'obtenir el tercer lloc que seria la millor classificació de la història.

L'equip mataroní ha lluitat de valent, però ha anat quasi sempre a remolc d'un equip gironí que semblava tenir ganes de demostrar que la clara derrota patida a Mataró a la primera volta (35-23) no reflectia en absolut la diferència entre els dos equips. A menys de deu minuts per al descans, unes bones defenses del Joventut, han permès escurçar distàncies i situar-se a un sol gol (11-10), però en el tram final el Sarrià ha donat una altra empenta per arribar al descans amb un bon marge de 4 gols (16-12).

La història s'ha repetit a la segona part arribant-se a un ajustat 24-23 a deu minuts del final. Durant uns minuts les defenses s'han imposat absolutament als atacs que semblaven molt nerviosos. Encara a dos minuts del final la diferència era mínima (26-25), però novament en el tram final, empesos pel seu públic (en molts casos poc correcte), els sarrianencs, tot i acabar en inferioritat, han marcat tres gols superant la pressió mataronina, i se situen ara a només dos punts a la classificació tant del Joventut com del Montcada que comparteixen la tercera plaça.

UE SARRIÀ DE TER - JOVENTUT MATARÓ 29-25

UE SARRIÀ: Moret, Viñolas, Arnau (2), Ballester (4), Fina (2), Junquera (1), Lozano (6), Pòrtulas, Reinosa, Jordi Rodríguez (2), Rovira (4), Torres (3), Mariscal (4), Suàrez (1).
JOVENTUT MATARÓ: Jordi Armadans i Noper Sowe porters; Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (3), Jan Bonamusa, Àlex Bosch (6), Toni Busquets (5), Marc Castilla (1), Berenguer Chiva, Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz (5), David Pedragosa (4), Roc Segarra, Oriol Vaqué, Eric Martínez.
PARCIALS CADA 5': 3-1, 6-5, 9-8, 11-8, 13-11, 16-12 descans; 17-14, 19-17, 22-19, 24-23, 25-24, 29-25.