El Joventut Mataró és líder solitari per primera vegada

L'equip mataroní ha jugat millor el tram final del partit i ha tret els dos punts de Sabadell

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit guanyar per la mínima, després d'un partit de gran intensitat, a la sempre complicada pista de l'OAR Gràcia de Sabadell, un dels històrics de l'handbol català, i aprofitant les ensopegades dels dos equips amb els que comandava la classificació, s'ha situat líder en solitari de la 1a Estatal, per primera vegada en les deu temporades que fa que juga en aquesta categoria. El més a prop que hi havia estat fins ara en temporades anteriors havia estat a la jornada 21a de la temporada passada en què va compartir el primer lloc amb Montcada, Granollers i Sant Martí i durant diverses jornades de la temporada 2010-11, i sempre amb Hèctor del Pino a la banqueta, en què va estar a un sol punt del Sarrià de Ter.

51019Ha_OARJHM

La setmana passada l'equip sabadellenc havia guanyat a Gavà i encarava el partit amb molta moral i això s'ha vist en uns inicis de partit en els quals l'equip groc-i-negre no s'acabava de trobar, sobretot en defensa, encaixant 9 gols en els primers quinze minuts (9-6). Fins al descans l'equip d'Hèctor del Pino ha anivellat una mica, però sense poder posar-se per davant i al descans s'ha arribat amb 17-16.

Primer partit tenporada 15/16 handbol Mataro

A la represa el Joventut ha començat a tancar millor la defensa i s'ha posat per davant gràcies a la inspiració de David Pedragosa en atac (20-22). Però l'equip local ha aprofitat una doble exclusió mataronina per tornar a posar-se per davant, generant novament dubtes en el Joventut que no aconseguia defensar bé trobant moltes dificultats per frenar el llançament exterior de l'OAR, i en atac trobava a faltar una mica Bernat Muñoz, absent per motius laborals, i quan faltaven cinc minuts l'OAR Gràcia dominava de tres gols (32-29).
Però aquí ha sorgit l'esperit competitiu de l'equip, amb Pol Gavañach aturant al darrere, i Bernat Bonamusa carregant-se de responsabilitat i marcant 3 gols, que amb un altre d'Oriol Vaqué (gran partit el seu amb 7 gols) i un de Dani Aguilera han permès capgirar el marcador amb un parcial de 0-5, que ja ha decidit el partit.

OAR GRÀCIA SABADELL - JOVENTUT MATARÓ 33-34

OAR GRÀCIA: Bonas, Jiménez, Arnau Conejero (3), Dídac Domínguez (5), Fenoy (8), Izquierdo, Gomis (5), Cazalla (3), Escudero (1), Sobrino, León, Vergara (1), Vaillo (5), Borrell, Escuert (2).
JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach, Dani Torvisco porters; Jan Bonamusa (1), Marc Martínez (1), Dani Aguilera (2), David Pedragosa (6), Oriol Vaqué (7), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (2), Josep Juàrez (1), Roc Segarra, Marc Castilla (2), Eric Martínez (1), Àlex Bosch (4), Bernat Bonamusa (6).
PARCIALS CADA 5': 3-2, 6-4, 9-6, 11-10, 13-13, 17-16 descans; 18-20, 21-22, 22-22, 26-26, 31-29, 33-34.