Un Casal per gaudir amb l'handbol

Apunta't-hi: aquest any la teva opció és l'handbol i el Joventut Mataró!

Campus Handbol 2018

El Casal d'Estiu del Joventut Mataró, pretén ensenyar l'handbol des d'una perspectiva lúdica i tècnica adaptada a les diferents edats dels participants.

El Casal es caracteritza per proposar al llarg de les 4 setmanes planificades, moltes activitats perquè aquells que decideixen apuntar-se durant tot el període, vinguin cada dia esperant trobar alguna cosa nova a fer. Des d'aquesta perspectiva en els matins hi ha previstes, sortides a la platja per jugar a handbol platja, sortides a la piscina, un dia setmanal amb www.tinnafalconi.jimdo.com. Jocs enfocats a treballar aspectes de psicomotricitat i en general moltes activitats on els nens i nenes passaran jornades inoblidables. Entre elles amb dues sortides de tot el dia a Illa Fantasia i al Parc del Tibidabo. Com sempre acompanyats per monitors qualificats i titulats del nostre club i sota la direcció presencial d'Kike Fernández, director tècnic del CJHM.

Tecnificació a la tarda

La tarda tindrà planificades jornades més tècniques, aquest any cada setmana tindrem una jornada amb importants entrenadors de l'Handbol, entre ells: Carles Viver, Seleccionador absolut femení de la RFEBM, Antonio Rama (Entrenador Fraikin BMG), Ramon Plans (DHP. BM la Roca) Jordi Fernández del 1a Nacional CJHM, així com altres entrenadors de la casa. També està previst que comparteixin pista amb jugadors de la Lliga Asobal i dels nostres primers equips, masculí i femení.

Les inscripcions són setmanals, i el Casal està dirigit a nens i nenes nascuts entre l'any 2004 i el 2012, les tardes de tecnificació fins i tot per a joves nascuts l'any 2002 al 2012.