Mala jornada per als dos equips del Joventut Handbol Mataró

L'equip masculí va perdre a casa davant el Poblenou i el femení a Sant Quirze

Després del bon inici que havien tingut, el dos equips del Joventut Handbol Mataró han tocat de peus a terra. El dissabte a la tarda van patir les primeres derrotes de la temporada. Potser més previsible la del femení, que jugava a la pista del Sant Quirze, un equip que també havia guanyat els dos partits, però força inesperada la del masculí de 1a Estatal que va caure derrotat a casa davant un equip que debuta a la categoria.

Handbol JH Mataró - Poblenou

El sènior masculí cau de forma inesperada davant el Poblenou

El Joventut Mataró que venia de guanyar a La Roca situant-se com primer líder de la 1a Estatal, potser va sortir una mica refiat davant el Poblenou, debutant a la categoria i que en la primera jornada havia perdut a casa davant un equip no massa potent com és l'Esplugues.

Però des del primer moment l'equip de Jordi Fernàndez, amb Bernat Muñoz absent, trobava moltes dificultats per superar la defensa visitant. La defensa local i Quico Sola sota pals també feien bé la feina i això va permetre que el marcador estigués ajustat en tot moment per arribar al descans amb empat a 12 gols.

A la represa l'equip barceloní va sortir més centrat i aprofitant les errades locals va obrir forat. En deu minuts l'equip local només havia marcat dos gols i els visitants dominaven de quatre (14-18), encarant bé el final del partit. La diferència va arribar als 5 gols (17-22), però la reacció local amb un parcial de 4-0 va donar esperances, i es va entrar en el darrer minut amb 23-24. Però l'equip poblenoví va resistir bé i amb tres gols en l'últim minut, aprofitant les precipitacions locals, va acabar emportant-se la seva primera victòria a la 1a Estatal.

JOVENTUT MATARÓ 23-27 POBLENOU

JH MATARÓ: Quico Sola, Bassory Tandian, Dani Torvisco porters; Manel Núñez (4), Oriol Vaqué (2), Jaume Pujol (5), Dani Aguilera (2), Berenguer Chiva (1), Jan Bonamusa (2), Pablo Vela (1), Bernat Bonamusa (2), Oriol Prat, Sergi Fuster (4), Max Ansón i Javier Gonzàlez.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 4-3, 6-5, 7-7, 10-10, 12-12 descans; 13-15, 14-18, 16-18, 18-22, 21-23, 23-27.

El sènior femení és derrotat per la mínima a Sant Quirze

Per la seva part el femení de Jordi Rubi va patir un mal inici a la pista del Sant Quirze, equip que, com el mataroní, havia guanyat el dos primers partits del campionat. L'equip vallesà es va avançar amb un contundent 5-0 davant un equip groc-i-negre que va tardar a agafar el ritme del partit. Ho va aconseguir des de la defensa i el matx es va igualar, per arribar-se al descans amb empat a 9 gols.

180930Ha_MariaMuñozJHM

La segona part la va dominar l'equip local, molt efectiu en atac en el primer tram, arribant a guanyar de quatre gols (19-15). Després la defensa mataronina va tornar a funcionar i el Joventut encara va tenir les seves opcions (21-20 quan faltaven 4 minuts), però la defensa quirzetenca va mostrar-se segura i va aconseguir mantenir els dos punts a casa.

SANT QUIRZE 22-21 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Lidia Bentkib, Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (3), Sara Ruiz, Isa Latorre, Clara Poo (3), Alisa Forné (3), Zara Verdugo, Sandra Fargas (4), Marina Seda, Maria Murillo (3), Maria Muñoz (5), Sara Muniesa, Saray Romero, Irene Hernàndez.