Mala tarda per als dos equips del Joventut Handbol Mataró

El sènior masculí va caure davant el Sarrià en la 1a Estatal i el femení davant l'Amposta en la Plata Estatal

La tarda del dissabte, que prometia ser apassionant al Pavelló Teresa Maria Roca, amb dos grans partits d'handbol, va acabar amb doble decepció per al Joventut Handbol Mataró. L'equip masculí va cedir davant del Sarrià en la 1a Estatal i el femení davant de l'Amposta, en la categoria de Plata Estatal.

JOVENTUT MATARÓ 26-29 UE SARRIÀ

JH MATARÓ: Quico Sola, Bassory Tandian i Dani Torvisco porters; Pablo Vela (1), Manel Núñez (4), Jaume Pujol (8), Jan Bonamusa, Dani Aguilera (4), Oriol Vaqué (1), Sergi Fuster (2), Oriol Prat (2), Berenguer Chiva, Max Anson, Benjamí Calvillo, Bernat Bonamusa (4), Javi Martín Gonzàlez.
PARCIALS: 1-3, 4-7, 6-9, 6-10, 8-11, 10-13 descans; 14-16, 16-19, 19-21, 21-22, 24-26, 26-29.

Handbol JH Mataró - Sarrià

Primer l'equip masculí, que venia de guanyar un partit complicat a Palautordera, però jugava amb la important baixa de Bernat Muñoz (a l'estranger per motius de feina), no va poder amb un Sarrià que volia recuperar els punts perduts davant La Roca la setmana anterior a casa seva. Els gironins ho van aconseguir, tancant un curiós cercle en què aquests tres equips han guanyat a les pistes dels seus rivals, Mataró a La Roca, La Roca a Sarrià i Sarrià a Mataró.

L'equip visitant amb bona defensa i ràpides transicions va obrir forat ràpidament i l'equip de Jordi Fernàndez ja va anar sempre a remolc. En algun moment, ja cap al final del partit, a falta de 13 minuts exactament, l'equip local va aconseguir empatar. Un temps mort dels gironins va tranquilitzar-los, i amb un parcial de 1-4 van encarar el final amb confiança per acabar sumant els dos punts.

JOVENTUT MATARÓ 22-28 AMPOSTA

JH MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemì Pérez i Laia Argelich (1) porteres; Ona Muñoz (8), Isa Latorre (1), Sara Ruiz, Zara Verdugo (1), Marina Seda (1), Maria Murillo (7), Irene Hernàndez, Saray Romero (2), Berta Vives, Maria Muñoz, Alisa Forné (1).

Després l'equip femení, que també venia de guanyar un partit difícil a Sant Vicenç, però també tenia no una, sinó dues baixes molt importants com Clara Poo i Sandra Fargas, va perdre davant un Amposta molt sòlid en defensa i porteria.

Handbol JH Mataró - Amposta

També en aquest partit l'equip visitant va aconseguir una bona diferència en els primers minuts i ja va disposar sempre d'un confortable avantatge. A la represa les ampostines van posar la directa i van arribar a guanyar de 7 gols (18-25) i no van patir mai pel triomf.