El Joventut veu escapar el triomf a Sant Cugat en el darrer instant

L'equip groc-i-negre ha vist com els santcugatencs reduïen una diferència de tres gols en els cinc últims minuts

El Joventut Handbol Mataró no s'ha pogut retrobar amb el triomf i s'ha hagut de conformar amb un punt en la seva visita a la pista del Sant Cugat, que ha acabat empatant de penal en el darrer instant.

181028Ha_SCugat-JHM

L'equip santcugatenc, que fins ara només havia sumat un punt, ha sortit fort amb ganes de sumar el primer triomf i ha fet un parcial de 3-0. A mesura que passaven els minuts l'equip groc-i-negre s'ha anat centrant en defensa, traient el contraatac i resolent bé els seus atacs, i ha marxat als vestidors dominant de dos (14-16).

A la represa l'equip de Jordi Fernàndez ha controlat força bé la situació, però no ha sabut trencar el partit, però encara ha entrat en els cinc minuts finals amb un confortable avantatge de tres gols (25-28), amb bona aportació dels joves jugadors del sènior B. Però la pressió desesperada de l'equip local els ha donat bon rendiment. S'han aprofitat que un penal llançat per Pujol, que hauria pogut sentenciar el matx, ha anat al pal, i en la jugada següent n'han forçat un ells que si han transformat per empatar.

SANT CUGAT 30-30 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian, Dani Torvisco i Quico Sola porters; Manel Núñez (2), Oriol Prat (5), Jaume Pujol (6), Dani Aguilera (4), Oriol Vaqué (2), Jan Bonamusa (3), Sergi Fuster (2), Bernat Bonamusa, Berenguer Chiva, Pablo Vela (1), Max Ansón (2), Javier Martín (3), Benjamí Calvillo.
PARCIALS CADA 5': 3-0, 4-3, 6-6, 10-8, 14-12, 14-16 descans; 16-19, 19-20, 21-23, 23-25, 25-28. 30-30.