Sensacional triomf del JH Mataró a l'Olímpic de Granollers quinze anys després

L'equip de Jordi Fernàndez ha superat a casa seva un equip destinat a estar a la part alta

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit una sensacional victòria a l'Olímpic de Granollers, davant el Granollers B, en partit de 1a Estatal, un fet que no es produïa des de fa quinze temporades, en la primera ocasió en la qual l'equip mataroní jugava a la categoria i visitava aquell pavelló.

JHMOlimpic

Avui els jugadors que dirigeixen Jordi Fernàndez i Sergi Rodríguez, han fet un partit sensacional derrotant un equip destinat a estar a la part alta de la taula, però que ha començat ajornant quatre partits, de forma força incomprensible, perquè hi havia un jugador a la selecció espanyola d'handbol platja, i de moment encara està a la part baixa.

L'equip granollerí ha sortit fort (5-2 als 5 minuts), però el Joventut no ha perdut els papers, s'ha anat fent fort en defensa i ha anat resolent bé en atac, i al descans ha marxat ja dos gols per sobre (14-16), destacant ja en atac Jaume Pujol, Manel Núñez i Oriol Vaqué.

A la represa l'equip groc-i-negre de seguida ha agafat quatre gols d'avantatge (15-19) i a partir d'allà ho ha sabut mantenir davant els intents locals. Quan faltaven cinc minuts i el Granollers s'ha posat a un gol (27-28), dos gols d'Oriol Prat han restablert la situació en un marge que ha permès arribar la final amb certa comoditat davant la precipitació dels granollerins.

GRANOLLERS B 29-33 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco, Quico Sola porters; Pablo Vela (1), Manel Núñez (7), Jaume Pujol (9), Oriol Vaqué (8), Oriol Prat (4), Bernat Muñoz, Dani Aguilera (3), Jan Bonamusa (1), Sergi Fuster, Berenguer Chiva, Max Ansón, Benjamí Calvillo, Bernat Bonamusa i Javier Martín Gonzàlez.
PARCIALS: 4-2, 6-5, 7-7, 10-10, 11-12, 14-16 descans; 14-17, 16-20, 20-23, 24-26, 26-28, 29-33.