El JH Mataró Synergie encadena la quarta victòria seguida a Plata Estatal

Va guanyar a Sant Joan Despí amb un gran final després d'un partit molt igualat

181118Ha_SJD-JHM

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va aconseguir el dissabte a la tarda la seva quarta victòria consecutiva a Plata, una cosa que no havia aconseguit en tota la temporada passada. Ho va fer en una pista complicada, a Sant Joan Despí, davant d'un equip que havia iniciat la temporada amb molta ambició però que s'està quedant molt despenjat. En canvi l'equip que dirigeix Jordi Rubi s'enfila fins la cinquena plaça a només dos punts del segon lloc que permet disputar les fases d'ascens a Divisió d'Honor.

Deixant a part un bon inici local (4-1 als 6 minuts de joc), va ser un partit tremendament igualat. Després del 12-12 del descans, es va empatar a tots els resultats possible fins el 20-20. Allà l'equip mataroní, que tenia menys a perdre, va controlar millor els nervis i amb un gol d'Alisa Forné i dos de Sandra Fargas, que acabaria sent la màxima golejadora del matx amb 8 gols, va obrir un forat de tres gols, que ja va ser insalvable per a les del Baix Llobregat, que es queden a 7 punts de les mataronines.

Handbol JH Mataró - Elda

SANT JOAN DESPÍ 22-24 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Lídia Bentkib, Noemí Pérez, Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (2), Isa Latorre (1), Zara Verdugo (3), Clara Poo (2), Sandra Fargas (8), Marina Seda, Maria Murillo (3), Irene Hernàndez, Saray Romero (3), Sara Muniesa, Alisa Forné (2), Adriana Murillo.
PARCIALS: 3-1, 5-3, 6-6, 8-8, 9-10, 12-12 descans; 14-14, 16-16, 17-18, 19-19, 20-21, 22-24.