La Roca trenca la bona ratxa del JH Mataró Synergie

L'equip roquerol portava set partits sense guanyar i el mataroní quatre victòries seguides

181201Ha_JHM-LaRoca1

El Joventut Synergie va veure trencada la seva bona ratxa el dissabte davant el BM La Roca en el partit disputat al Pavelló Teresa M. Roca. L'equip groc-i-negre no va poder aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva en perdre per la mínima davant l'equip vallesà, que portava set jornades sense guanyar. Va ser un "derbi del túnel" amb més tensió que altres vegades a causa de la presència a les files roqueroles de diverses jugadores amb passat a l'equip mataroní.

181201Ha_JHM-Laroca2

La primera part va ser molt igualada, però quasi sempre amb lleugers avantatges de l'equip local, i quan l'equip roquerol es va posar per davant amb el 9-10, les mataronines van respondre amb un parcial de 4-0, i van poder marxar al descans per davant en el marcador.

A la represa l'equip local va començar fort i va agafar quatre gols d'avantatge. Però l'equip visitant va mantenir la serenitat i amb la defensa mixta sobre Clara Poo va descompondre l'atac local. Concedint només tres gols en quinze minuts La Roca va igualar a 19 gols portant el partit a un final molt emocionant. En aquest final l'equip visitant va estar més encertat davant un Joventut que va cometre algunes errades que el van portar a la derrota.

JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE 23-24 BM LA ROCA

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Lídia Bentkib, Laia Argelic porteres; Ona Muñoz (8), Isa Latorre, Zara Verdugo (1), Clara Poo (4), Sandra Fargas (4), Maria Murillo (2), Irene Hernàndez, Sara Muniesa, Saray Romero (1), Alisa Forné (1), Adriana Murillo (2), Berta Vives.
PARCIALS: 3-2, 5-4, 7-6, 7-9, 10-10, 13-11 descans; 16-13, 17-15, 19-17, 19-19, 21-21, 23-24.