Victòria molt valuosa del JH Mataró Synergie a Benidorm

Ha dominat durant quasi tot el partit, però el triomf ha arribat amb un contraatac en els darrers segons

El Joventut Handbol Mataró Synergie ha aconseguit una molt valuosa victòria a la pista del Benidorm, que era el segon classificat de la Divisió Plata Estatal Femenina i que fins ara no havia cedit cap punt a casa seva.

181208Ha_Benidorm-JHM1

L'equip de Jordi Rubi que venia de perdre la setmana passada a casa davant el BM La Roca ha sabut reaccionar a aquella ensopegada i ha aconseguit un gran triomf davant un equip amb aspiracions d'ascens a la màxima categoria estatal. L'equip alacantí és el menys golejat de la categoria, però les noies del Joventut han estat al mateix nivell i això ha portat el matx a un resultat molt baix, però suficient perquè l'equip mataroní sumi dos punts de gran valor i s'acosti a dos punts del segon lloc que permet jugar les fases d'ascens a la Divisió d'Honor.

L'equip groc-i-negre ha sortit molt fort en defensa, amb Noemí Pérez sensacional sota pals, i durant tota la primera part ha eclipsat el joc de l'equip local. Al descans ha marxat amb un marcador clarament favorable de sis gols.

181208Ha_Benidorm-JHM2

Era d'esperar la reacció de l'equip local, que empès pel seu públic i amb els gols de la sueca Sofia Wiberg (10 al llarg del partit), ha anat equilibrant el marcador i fins i tot s'ha posat per davant (21-20) quan quedaven dos minuts. Clara Poo ha tornat a empatar i després s'ha fet una bona defensa, amb aturada de Noemí Pérez, que ha llançat el contraatac cap a Saray Romero, que ha pogut marcar el gol del triomf a pocs segons del final.

BM BENIDORM 21-22 JOVENTUTG MATARÓ SYNERGIE

JH MATARÓ: Noemí Pérez i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (4), Isa Latorre, Sandra Fargas (4), Zara Verdugo (2), Clara Poo (6), Marina Seda, Maria Murillo (1), Saray Romero (4), Irene Hernàndez, Sara Muniesa, Alisa Forné (1), Adriana Murillo.

PARCIALS: 1-2, 3-5, 5-7, 5-9, 6-11, 7-13 descans; 8-15, 12-16, 15-18, 17-20, 20-20, 21-22.