El Joventut Mataró perd per la mínima a Sabadell

Ha dominat durant gran part del partit però al final ha acabat cedint davant l'OAR Gràcia

El Joventut Handbol Mataró ha patit a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell la primera derrota fora de casa en tot el que portem de campionat de 1a Estatal. A més encadena per primera vegada dues derrotes de forma consecutiva. Ha estat un partit que l'equip mataroní dominat durant molta estona, però on ha acabat cedint al final.

181208Ha_OARJHM

L'equip local, que portava una bona ratxa de resultats, ha sortit molt fort marcant cinc gols en els cins primers minuts (5-2 al marcador). De seguida l'equip mataroní ha anat agafant el control de la situació i ràpidament ha capgirat el marcador amb un parcial de 2-6. Després durant la resta de la primera part s'ha mostrat molt superior, amb una gran defensa que només ha encaixat 4 gols en 18 minuts, i amb Bernat Muñoz, Pablo Vela i Jaume Pujol molt efectius en atac. Així s'ha arribat al descans quatre gols per sobre.

A la represa els sabadellencs han tingut paciència, no han tingut pressa per remuntar i a mitjans de la segona part han donat una primera estocada amb un parcial de 4-0 que els ha posat dos gols per sobre. Encara ha reaccionat el Joventut tornant a empatar, portant el partit a un final molt emocionant. Però en els minuts finals l'equip local ha estat més serè i més encertat per emportar-se els dos punts per la mínima, tal com havia passat la temporada passada.

OAR GRÀCIA 29-28 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (10), Manel Núñez, Jaume Pujol (6), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (1), Oriol Vaqué (1), Sergi Fuster, Oriol Prat, Bernat Muñoz (4), Max Anson, Benjamí Calvillo, Bernat Bonamusa (3), Javier Martín.

PARCIALS CADA 5': 5-2, 7-6, 8-10, 9-13, 10-15, 12-16 descans; 16-19, 18-20, 23-21, 24-24, 26-26, 29-28.