El JH Mataró busca dues victòries el dissabte a la tarda al Teresa M. Roca

L'equip femení rep la Lleidatana i el masculí el Sant Joan Despí

  • Divendres, 14 Desembre 2018 11:21

Els dos equips de categoria estatal del Joventut Handbol Mataró tornen a coincidir el dissabte a la tarda al pavelló Teresa Maria Roca, on intentaran aconseguir dues victòries, que d'entrada semblen força assequibles.

El femení rep el cuer de Plata

Primer a les 18 hores serà el torn de l'equip femení, del Joventut Synergie, que rep la visita del cuer de la Divisió Plata Estatal, l'Associació Lleidatana, que fins ara només ha pogut sumar dos punts, tot i comptar amb la màxima golejadora del grup, la romanesa Ema Precup.

Handbol fem. JH Mataró - Lleidatana


Les noies de Jordi Rubi, que ocupen la cinquena posició, venen de guanyar a la pista del segon classificat, el Benidorm, i per tant són favorites clares per obtenir dos punts que afiancin l'equip a la zona alta de la taula.
No s'hauria de repertir el què passà la temporada passada quan l'equip lleidatà va guanyar aquí a Mataró per 26-29.

El masculí rep un rival que sol posar les coses complicades

Després a les 20 hores jugarà l'equip masculí, que rep la visita del Sant Joan Despí. Després de tres partits sense guanyar els de Jordi Fernàndez, que com les noies ocupen la cinquena posició a la classificació, volen retrobar-se amb el triomf davant un equip que està en 13è lloc i compta amb 6 punts menys que l'equip local. Això de tota manera potser els fa més perillosos, ja que necessiten puntuar per allunyar-se de la zona de descens.

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí


I atenció perquè la temporada passada van treure un empat a 26 gols i fa dues temporades van guanyar per 28-30. En les dues temporades anteriors victòries locals però per marges ajustats (27-26 i 30-28). O sigui que, si es manté la tradició, sembla que es preveu un partit igualat.