Al Joventut Mataró se li escapa un punt en els darrers instants

Després de l'empat contra Sant Joan Despí ja encadena quatre jornades sense guanyar

El Joventut Handbol Mataró només va poder sumar un punt a casa davant el Sant Joan Despí i ja encadena quatre jornades sense guanyar. Tot i això es manté en el cinquè lloc de la classificació, ara igualat amb Esplugues i OAR Gràcia, i redueix en un punt la diferència amb el quart, el Sesrovires, que va perdre.

Semblava que la visita del Sant Joan Despí, 13è classificat, era prou apropiada per retrobar-se amb el triomf després de tres setmanes sense tastar-lo, però l'equip del Baix Llobregat va aconseguir repetir l'empat de la temporada passada. Si en aquella ocasió dominaven els visitants i el Joventut va empatar en el darrer instant, aquest dissabte es va invertir al situació i van ser els visitants els que van igualar l'avantatge local a molt poc del final.

Handbol JH Mataró - Sant Joan Despí

A part dels primers compassos, l'equip de Jordi Fernàndez va dominar sempre, amb diferències que van arribar als cinc gols, tant a mitjans de la primera part (10-5), com a l'inici de la segona (17-12). Però l'equip visitant va començar a trobar forats en la defensa local (van marcar 17 gols a la segona part) i va anar remuntant. Faltant dos minuts el Joventut encara guanyava de dos gols, però el Sant Joan Despí va aprofitar una exclusió local per acabar empatant quan faltaven només 20 segons. En l'últim atac local no va haver-hi sort.

JOVENTUT MATARÓ 28-28 SANT JOAN DESPÍ

JH MATARÓ: Quico Sola, Dani Torvisco porters; Pablo Vela (6), Manel Núñez (2), Jaume Pujol (5), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (1), Bernat Muñoz (1), Oriol Vaqué (7), Oriol Prat, Berenguer Chiva, Max Anson, Benjamí Calvillo, Bernat Bonamusa (1), Javier Martín (1).
PARCIALS CADA 5': 1-1, 3-3, 7-4, 11-6, 13-9, 14-11 descans; 17-13, 19-18, 22-19, 25-22, 25-24, 28-28.