Els dos equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen

L'equip masculí juga a Poblenou i el femení va bastant més lluny, fins a Elda

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen aquest cap de setmana després dels dos grans partits viscut el passat dissabte al Pavelló Teresa Maria Roca, un amb victòria sensacional i l'altra amb derrota amarga.

L'equip masculí busca revenja a Poble Nou

L'equip masculí, que ha pujat al tercer lloc de 1a Estatal després de guanyar el BM La Roca, juga el dissabte a les 20:30 hores al Pavelló de la Nova Icària al Poble Nou. El rep un equip, debutant a la categoria, que a la primera volta va donar una gran sorpresa guanyant a Mataró per 23-27.

Handbol JH Mataró - Poblenou

Ara l'equip mataroní que només ha perdut un partit com a visitant dels set jugats a fora, busca la revenja, per obtenir un triomf que el consolidi a la part alta de la classificació. L'equip poblenoví de tota manera anirà al màxim, ja que necessita els dos punts per allunyar-se de la zona de descens.

Ja fa deu anys de l'última visita del Joventut a aquella pista. Va ser la temporada 2008-09 a la Lliga Catalana i el triomf va ser per a l'equip mataroní per 25-35. Aquella temporada el Joventut va pujar a 1a Estatal i el Poblenou no ho va fer fins la temporada passada.

Així està la classificació de 1a Estatal

L'equip femení té un llarg i difícil desplaçament

Per la seva part l'equip femení té un llarg desplaçament en la Divisió Plata, després de l'amarga derrota patida el dissabte passat a casa davant el líder. Va fins a Elda, a una pista on l'equip local, uns anys enrere, havia arribat a disputar la Copa d'Europa.

Handbol JH Mataró - Elda

Aquesta temporada l'equip eldenc no ha cedit cap punt en la seva pista i encara aspira al segon lloc que li donaria l'accés a les fases d'ascens per poder intentar el retorn a la màxima categoria estatal.
L'equip mataroní està quatre punts per sota i pot jugar amb més tranquil·litat, amb l'intent d'obtenir la sisena victòria fora de casa i treure's l'espina del 23-31 encaixat a Mataró a la primera volta. El partit es juga a les 18 hores.

Així està la classificació de la Divisió Plata