Contundent victòria del JH Mataró per sumar la cinquena seguida

Ha guanyat amb autoritat a la pista del Sant Esteve de Palautordera, que venia de guanyar a La Roca

190202Ha_SEST-JHM5

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit la seva cinquena victòria consecutiva, que el consolida en el tercer lloc de la primera estatal. Ho ha fet guanyant amb total autoritat a la pista del Sant Esteve de Palautordera, equip que en la jornada anterior havia guanyat a La Roca.

190202Ha_SEST-JHM2

El partit ha tingut uns inicis igualats, amb tots dos equips cometent moltes errades i el marcador tot just estava en empat a 5, quan ja estava a prop l'equador de la primera part. Aleshores l'equip mataroní ha fet un parcial de 0-3 que ha començat a obrir el marcador i la reacció posterior dels locals ha estat un miratge perquè en el tram final, amb gran defensa, amb Dani Torvisco molt bé sota pals i amb molt bona resolució en atac, el Joventut ha marxat de cinc al descans (11-16).

190202Ha_SEST-JHM1

A la represa la superioritat mataronina ha continuat sent clara, el tècnic Jordi Fernàndez ha anat fent rotacions i s'ha arribat al final a ple rendiment, amb tots els jugadors ratllant a molt bon nivell. La diferència no ha fet més que anar pujant per acabar en els deu gols de marge finals, doblant-se a la segona part exactament el marcador de la primera.

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA 22-32 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Manel Núñez (3), Oriol Vaqué (1), Berenguer Chiva (1), Bernat Muñoz (4), Jaume Pujol (8), Bernat Bonamusa (4), Dani Aguilera (1), Jan Bonamusa (5), Max Anson (2), Sergi Fuster (3), Oriol Prat i Javi Martín.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 4-3, 5-6, 7-8, 9-11, 11-16 descans; 13-16, 13-19, 17-22, 17-25, 19-29, 22-32.

Empat en el duel de golejadors

190202Ha_SEST-JHM-4

Com a curiositat dir que el duel entre els dos màxims golejadors de la categoria: Jordi Planas, que és el primer, i Jaume Pujol, que és el segon ha acabat en empat, amb 8 gols cada un.