El Joventut Handbol Mataró es vol retrobar amb el triomf davant el Sant Cugat

L'equip femení juga també el dissabte a la pista del Dominicos de Saragossa

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

L'equip del Joventut Handbol Mataró rep el dissabte a les 18 hores al Pavelló Teresa Maria Roca l'Handbol Sant Cugat, en un interessant partit de la 1a Estatal d'handbol.

El Joventut, després de dues derrotes (a casa contra Palautordera i a la pista del Sarrià, que és el líder), té un rival prou a mida per retrobar-se amb el triomf. El JH Mataró és 3r amb 25 punts i el Sant Cugat és 11è amb 17. De tota manera caldrà no refiar-se excessivament perquè l'equip vallesà ve de guanyar per 30-26 el BM La Roca.
A la primera volta a Sant Cugat el resultat va ser d'empat a 30 gols.

Serà la cinquena visita de l'equip santgucatenc a Mataró en partit de 1a Estatal. Van guanyar en la pirmera visita ara fa quatre anys, però després han perdut en els tres següents partits. La temporada passada el resultat va ser de 30-21.

L'equip femení del Joventut Synergie juga a Saragossa

El Joventut Mataró Synergie juga també el dissabte i a la mateixa hora a la pista del Dominicos de Saragossa, en partit de Plata Estatal. L'equip saragossà és un equip molt millorat respecte la temporada passada i ocupa la 10a plaça amb 19 punts després de quatre victòries seguides, i no serà fàcil obtenir els dos punts. A la primera volta a Mataró el resultat va ser un ajustat 28-27.
L'equip mataroní, que és cinquè a la classificació amb 24 punts, ja té l'objectiu de la permanència acomplert.

Handbol JH Mataró - Dominicos Zaragoza

El dilluns al vespre visita de les seleccions universitàries del Japó

El dilluns al vespre a les 21 hores els dos equips sèniors del Joventut Handbol Mataró jugaran simultàniament en les dues pistes del pavelló Teresa Maria Roca dos partits internacionals.
El rival és el mateix per als dos equips, la selecció universitària del Japó, en una bona ocasió per copsar el nivell de l'handbol d'aquest país asiàtic.