El Joventut Handbol Mataró guanya i continua tercer de la 1a Estatal

S'ha retrobat amb el triomf superant el Sant Cugat en un partit molt igualat

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

El Joventut Handbol Mataró, que havia encandenat dues derrotes, ha aconseguit una treballadíssima victòria contra el Sant Cugat, i d'aquesta manera es manté en el tercer lloc de la 1a Estatal, en igualtat amb el BM La Roca i per sota de Sarrià i Sant Quirze.

L'equip groc-i-negre ha sortit molt mentalitzat i amb un gran treball defensiu ha manat en el marcador durant tota la primera part per arribar al descans amb tres gols d'avantatge (13-10).

A la represa l'equip santcugatenc ha començat a trobar millors solucions en atac, i el seu porter ha aturat molt i el marcador als 10 minuts s'havia ajustat fins el 16-15. A partir d'allà s'ha entrat durant una estona en un intercanvi de gols, fins que el Joventut ha pogut fer un bon parcial i ha agafat quatre gols d'avantatge (23-19). En el tram final no s'ha perdut mai la serenitat i no s'ha arribat a patir mai pel triomf.

JOVENTUT MATARÓ 25-23 SANT CUGAT

JH MATARÓ: Quico Sola, Dani Torvisco, Bassory Tandian porters; Pablo Vela, Manel Núñez (6); Jaume Pujol (7), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué (5); Sergi Fuster, Oriol Prat (1), Berenguer Chiva, Max Ansón, Bernat Bonamusa (1), Javi Martín.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 5-3, 7-5, 8-6, 10-7, 13-10 descans; 15-12, 16-15, 19-17, 20-18, 23-20, 25-23.