El Joventut Synergie guanya en una pista històrica de l’handbol estatal

L’equip mataroní, amb gran defensa, va superar l’Elda, un equip que havia estat campió d’Espanya

191215Ha_EldaJHM

El Joventut Mataró Synergie va aconseguir a Elda la seva cinquena victòria consecutiva com a visitant en la Divisió de Plata i la sisena victòria en els últims set partits de lliga, amb la qual s’enfila ja fins al cinquè lloc de la classificació superant el seu rival.

En una pista històrica de l’handbol femení estatal, ja que l’equip eldenc havia arribat a ser campió estatal i havia jugat la Lliga Europea de Campions. Evidentment ara ha baixat el seu nivell, però continua sent un referent de la categoria de Plata on sol ser sempre un dels equips menys golejats.

En aquest partit l’equip alacantí va mostrar aquest potencial defensiu a la primera part en la qual el Joventut només va poder marcar 8 gols. Però a la represa va ser l’equip de Jordi Rubí el que va pujar el seu llistó defensiu i només va concedir 7 gols a l’equip local. Un parcial de 1 a 7 en vuit minuts va permetre agafar un avantatge que es va gestionar bé fins al final.

ELDA 18-20 JOVENTUT SYNERGIE

JOVENTUT SYNERGIE: Noemí Pérez, Laia Argelich i Lídia Bentkib, porteres; Ona Muñoz (5), Zara Verdugo (2), Clara Poo, Judith Molins (4), Maria Murillo (7), Alisa Forné, Adriana Murillo (2), Laia Arredondo, Claudia Grajal i Abril Buscà.

PARCIALS CADA 5’: 1-2, 2-3, 3-5, 5-5, 8-5, 11-8 descans; 12-11, 13-12, 14-14, 15-19, 17-20, 18-20.