Comiat del CH Mataró amb golejada

En el darrer partit a casa, que a més va ser el comiat del capità Adam Puig, victòria fàcil dels mataronins

En el comiat de la temporada del CH Mataró davant la seva afició, i del capità Adam Puig que ha decidit deixar de jugar per dedicar-se exclusivament a la seva faceta d’entrenador, es van desfer amb facilitat de l’Oviedo –que tot i la derrota manté la categoria sent penúltim classificat, amb quatre punts de marge a falta d’una jornada–. Els asturians van posar resistència a la primera meitat, marcant el 2-1 abans de marxar al vestidor, però a la represa els locals van imposar el seu joc.

130518 HO Mataró - Oviedo

Sánchez va marcar l'1-0 de seguida, i Florenza va posar el 2-0 transformant un penal, però Pérez va fer el 2-1 quan només quedava mig minut pel descans. Tot i això, a la segona meitat els mataronins van sortir amb ganes de sentenciar, i encara no s’havia jugat un minut quan Sánchez va poder fer el 3-1 amb la mà. La golejada es va forjar en el tram final del matx, amb dos gols del juvenil Martí, un de Puig que es volia acomiadar amb gol, i el darrer de Florenza, fent el 7-1 definitiu a falta de poc més d’un minut pel final.

CH MATARÓ - OVIEDO ROLLER HC 7-1

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (2), Miguel Ángel Sánchez (2), Adam Puig (1) i Èric Serra equip inicial; Martí Casas (2), Aniol Mangas, Oriol Pujol i Pol Castellví.
OVIEDO ROLLER HC: Nuevo, Coto, Gómez, González i Pérez equip inicial; Arrieta, García i Ramos.
Àrbitres: Benítez i López, van mostrar targeta blava a Castellví, Coto i González.
Marcador: 5’ SÁNCHEZ (1-0); 18’ FLORENZA de penal; 25’ Pérez (2-1); 26’ SÁNCHEZ (3-1); 39’ MARTÍ de falta directa (4-1); 41’ MARTÍ (5-1); 42’ PUIG (6-1); 49’ FLORENZA (7-1).