Punt i final del CH Mataró amb golejada estèril

En un partit amb poca història, amb cap equip jugant-se res, el Mataró va dominar a plaer

El Mataró va donar per acabada la lliga amb una plàcida victòria a la pista del Raspeig, demostrant la seva superioritat en tot moment. Els locals van aguantar fins al tram final de la primera meitat, igualant el gol inicial de Florenza amb un gol d’Arché i mantenint l’empat fins que restaven cinc minuts pel descans. Tres gols consecutius dels mataronins en tres minuts –Casas per partida doble i Mangas–, posant l'1-4 al marcador, van deixar ben clar que no patirien per sumar els tres punts.

A la represa el domini de l’equip entrenat per Joan Carles Vadillo es va mantenir, dos gols consecutius de Sánchez posaven l'1-6 quan tan sols s’havien jugat tres minuts. Mangas va fer l'1-7 definitiu quan quedaven poc més de dos minuts pel final. Es tanca així una temporada en la que l'equip ha estat moltes jornades en llocs d'ascens, però que ha acabat a sis punts de pujar.

120911 HO mataró-manlleu_01

CPP RASPEIG - CH MATARÓ 1-7

CPP RASPEIG: Fernández, Basañez, Arché, García i Martín equip inicial; Martí, Moltó, Bordonado, Olegario i Zamora (p).
CH MATARÓ: Adrián Aceituno, Èric Florenza (1), Miguel Ángel Sánchez (2), Adam Puig i Èric Serra equip inicial; Martí Casas (2), Aniol Mangas (2), Pol Castellví i Jordi Esteve.
Àrbitres: Moreno i Tavera.
Marcador: 11’ FLORENZA (0-1); 13’ Arché (1-1); 21’ CASAS (1-2); 23’ MANGAS (1-3); 24’ CASAS (1-4); 28’ SÁNCHEZ (1-5); 28’ SÁNCHEZ (1-6); 48’ MANGAS (1-7).