El Fem16 del CH Mataró campió d'Espanya

Les mataronines guanyen a la final estatal el Biescas Gijón

FEM16 CH MataróEl passat diumenge l’equip de la categoria Fem16 del Club Hoquei Mataró va superar el Biescas Gijón a la final del Campionat d’Espanya jugada a Santiago de Compostela, imposant-se per un marcador de 5-3.

El dia abans a semifinals havien superat l’actual campió de Catalunya per un ajustat 5-4, el Club Patins Manlleu, i a la final els esperava l’equip asturià, més fort físicament ja que totes les seves nenes tenen entre 15 i 16 anys. El marcatge individual sobre les seves dues millor jugadores va ser clau, i a la mitja part ja guanyaven per 3-1. A la represa va continuar el domini mataroní, i quan faltaven menys de 5 minuts el resultat era de 5-2. El 5-3 definitiu va arribar als darrers instants del matx i el CH Mataró no va patir per emportar-se el triomf i el títol.

Pel CH Mataró van jugar: Paula Lladó (portera), Marta Soler, Adriana Chiva, Júlia Canal, Carla Fontdegloria, Carla Cañete, Aida Antón, Anna Morera, Ona Castellví i Ariadna Escalas (p), dirigides per l’Anna Fontdegloria