El CH Mataró fa un balanç positiu de la temporada

El president Josep Fontdeglòria va destacar que s'han assolit fites importants tot i que el club no viu el seu millor moment a nivell econòmic

Hoquei FemeníEl passat dimarts 4 de juny, el Club Hoquei Mataró va fer balanç de la temporada 2012-2013, en una roda de premsa celebrada al Centre Cívic Pla d’en Boet. Van parlar el president de l’entitat, Josep Fontdeglòria, l’entrenador del primer equip masculí, Joan Carles Vadillo, i l’entrenadora del Fem16, Anna Fontdeglòria. El president, després de destacar que el Club no passa el seu millor moment a nivell econòmic, degut a la situació global de crisi, a nivell esportiu si que s’han assolit fites importants.

Va destacar el títol de de Copa del Príncep que va obtenir el primer equip i els èxits dels equips de la base, sobretot el Juvenil A i el Fem16 que van fer-se amb el Campionat d’Espanya. Per la seva banda Joan Carles Vadillo va valorar la temporada com a positiva, tot i no haver assolit l’ascens a OK Lliga, ja que s’ha lluitat per fer-ho i s’ha aconseguit guanyar la Copa del Príncep, indicant que s’ha acabat la temporada amb un regust agredolç.

En ser qüestionat pels canvis que patirà l’equip, Vadillo va indicar que el nucli dur de l’equip serà el mateix, amb jugadors de la casa als que es pugui afegir algun reforç –sobretot tenint en compte les baixes de Puig i de Pastó, aquest últim es va saber amb posterioritat–. De la mateixa manera va confirmar que la seva renovació estava pràcticament tancada, a falta d’acabar de negociar les condicions de treball.

Anna Fontdeglòria, entrenadora del Fem16 que es va proclamar campió d’Espanya a Galícia contra tot pronòstic, va mostrar-se molt satisfeta de l’èxit assolit, ja que al haver quedat terceres de Catalunya no anaven amb l’etiqueta de favorites, però les ganes i l’esforç de les seves jugadores van fer-ho possible.