Segona victòria del femení del CH Mataró

Les mataronines superen 4 a 1 al Palau de Plegamans

Hoquei FemeníSegona victòria consecutiva de l’equip entrenat per Oriol Feliu, imposant-se al Palau de Plegamans per 4-1. Les locals van desplegar un bon joc, dominant la bola i buscant la porteria en tot moment, però al descans el marcador encara era de 0-0. A la represa el joc va guanyar en intensitat i velocitat, el Mataró va sortir amb ganes de sentenciar aviat, i amb dos gols de Xantal –un d’ells de penal– es va avançar per 2-0. Les visitants no es van rendir i de seguida van fer el 2-1, però les mataronines no es van deixar intimidar i amb un gol de la Júlia i un altre de la Carla van fer pujar el 4-1 definitiu al marcador.

Van jugar: Erika Arellano (portera), Juliana Chiva, Xantal Piqué (2), Paula Batalla, Ona Castellví, Carla Fondeglòria (1) i Júlia Canal (1).


Segueix la pretemporada del 1a Estatal masculí

En les darreres setmanes l’equip de Joan Carles Vadillo ha jugat diversos partits per continuar amb la preparació de cara a l’inici de la lliga, que és el pròxim 19 d’octubre. Van perdre a Tordera –equip d’OK Lliga– per 4-3, en un bon partit en el qual els mataronins guanyaven per 0-2 a la mitja part, i van caure en els darrers instants jugant en inferioritat.

Amb un altre equip d’OK Lliga, el Noia, també van perdre per 4-3, mentre que en l’enfrontament amb l’Alcobendas es va repetir resultat, però aquest cop a favor del Mataró, amb dos gols de Casas, un d’Oliana i un altre de Castellví.
En el darrer partit disputat el passat dissabte contra un altre rival de la màxima categoria, el Vilafranca, es va caure altre cop per la mínima amb el resultat de 2-3.