Tercera victòria consecutiva del femení del CH Mataró

Les mataronines van guanyar 3 a 4 a la pista del Cerdanyola, un equip que la temporada passada jugava a la màxima categoria estatal

Hoquei FemeníL’equip entrenat per Oriol Feliu va guanyar 3 a 4 a la complicada pista del Cerdanyola, un equip que la temporada passada jugava a la màxima categoria estatal. Les locals es van avançar amb un gran gol, però Ona va empatar el matx. Ella mateixa va culminar una gran jugada avançant al Mataró per primer cop, però el Cerdanyola va empatar abans del descans. La segona part va ser molt intensa amb moltes alternances en el marcador. El gol de la victòria el va fer Ona Castellví a 4 minuts del final. Destacar que l’Ona va fer tots els gols mataronins.

CH CERDANYOLA - CH MATARÓ 3-4

CH Mataró: Erika Arellano (p), Juliana Chiva, Paula Batalla, Xantal Piqué, Ona Castellví (4), Carla Fontdeglòria, Júlia Canal i Clara Ràfols.