El CH Mataró no té pietat del debutant Santa Maria del Pilar

Els mataronins golegen amb contundència a l'equip madrileny, amb festival ofensiu a la segona meitat, i segueixen imbatuts

El Santa Maria del Pilar de Madrid es presentava a la pista del CH Mataró com una gran incògnita, acabat d’arribar a la categoria, però va marxar-ne amb un sac de gols rebent una golejada d’escàndol (10-2). D’aquesta manera l’equip de Joan Carles Vadillo suma la segona victòria a casa i segueix imbatut a l'haver empatat a la pista del Maçanet. Els visitants van sortir amb un joc ràpid sorprenent als amfitrions, colpejant primer amb un gol de contraatac al segon minut de joc, però el Mataró no va trigar a reaccionar, igualant el marcador amb el primer gol de Casas. Al descans el Mataró ja havia posat les coses a lloc guanyant per 3-1, fent posar els peus a terra al Santa Maria del Pilar, amb un altre gol de Casas aprofitant un rebot i un gran xut de Castellví.

Mataró-Pilar de Madrid

Tot i el resultat favorable, el partit encara no estava sentenciat, però els mataronins van sortir a la represa decidits a fer-ho com abans millor, dominant molt més el joc i convertint la segona meitat en un festival golejador, sobretot sortint al contracop amb molta velocitat. Així, quan s’havien jugat poc més de cinc minuts, els locals ja tenien la victòria a la butxaca marcant tres gols més –Mangas i Casas de contraatac, xut de Casas– que posaven el 6-1 al marcador. I els gols van seguir caient, Mangas després de recuperar una bola i un contracop finalitzat per Castellví aconseguien el 8-1, poc abans que els visitants fessin el seu segon gol amb un bon xut de Fernández. Encara hi va haver temps per arribar a la desena de gols, amb dues dianes de Serra, una de contracop i l’altra en convertir un penal.

CH MATARÓ 10 - 2 STA. Ma DEL PILAR

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (2), Pol Castellví (2), Oriol Parera, Èric Florenza, Èric Serra (2), Martí Casas (4), Marc Oliana i Adrián Aceituno.
STA. Mª DEL PILAR: Rodríguez, López-Mateos, Ocaña, Benito, Rubí, Martínez, Fernández, Ramos, Aristegui i Álvarez.
Àrbitres: Bifet i Gorina.
Marcador: 2’ Ocaña (0-1); 3’ CASAS (1-1); 9’ CASAS (2-1); 19’ CASTELLVÍ (3-1); 28’ MANGAS (4-1); 30’ CASAS (5-1); 31’ CASAS (6-1); 36’ MANGAS (7-1); 41’ CASTELLVÍ (8-1); 43’ Fernández-Ávila (8-2); 44’ SERRA (9-2); 48’ SERRA de penal (10-2).