Primera derrota del Club Hoquei Mataró

L'Areces asturià ha sabut frenar bé l'atac local i s'ha emportat el triomf

El Club Hoquei Mataró, tancant una mala tarda a la zona dels pavellons de Cirera (abans el Joventut havia perdut el seu partit al pavelló veí), ha patit de forma una mica inesperada una derrota davant l'Areces (2-5) perdent així la imbatibilitat a la lliga de 1a Estatal. Un dels factors clau ha estat les errades a pilota parada, amb quatre faltes directes desaprofitades i dues errades des del punt de penal per part dels locals.

L'equip asturià ha frenat bé l'atac local i al descans s'ha arribat amb un 0-1 favorable als visitants, que a la represa han ampliat fins al 0-3. Només quan faltaven deu minuts ha reaccionat l'equip local marcant dos gols, el primer de penal de Martí Casas i el segon d'Aniol Mangas, quan faltaven dos minuts, però encara els asturians s'han refet, evitant la remuntada local i quan l'equip mataroní estava llançat buscant l'empat han sabut marcar dos gols en el darrer minut posant el 2-5 definitiu al marcador.

Mataro-Areces

Tot i la derrota l'equip mataroní es manté en zona d'ascens i fins i tot manté la distància amb l'Alcoi (líder si no comptem el Barça B) ja que l'equip alacantí també va perdre a casa la seva imbatibilitat davant l'Arenys de Munt (2-7)

CH MATARÓ- ARECES 2-5

CH MATARÓ: Esteve, Mangas (1), Lladó, Castellví, Parera, Florenza, Serra, Casas (1) i Oliana.
CP ARECES: Candanedo, Vallina (1), Bernardo, González (3), Fernández, Aspra (1) i García.
GOLS: 13' Vallina (0-1), 26' González (0-2), 34' González (0-3), 41' CASAS de penal (1-3), 48' ANIOL MANGAS (2-3); 49' Aspra (2-4), 50' González (2-5).