Un sòlid Alcoi supera al CH Mataró

L'equip alacantí, que la temporada passada era a OK Lliga, va estar molt ordenat defensivament

L’Alcoi, ferit per la dura derrota patida a Manlleu la setmana anterior –van caure per un contundent 7-0– va sortir a totes per fer-se fort a casa, i va aconseguir fer-se amb la victòria davant del CH Mataró. Els visitants van saber defensar-se bé, però quan faltaven tres minuts pel descans i aprofitant la desena falta d’equip del Mataró, Candanedo –el gran especialista asturià– va fer l'1-0.

Qua s’havien jugat poc més de tres minuts de la segona meitat, Aguilar va fer el segon pels locals, posant el partit complicat pels mataronins. Tot i això, tres minuts més tard, va arribar la reacció i un gol de Casas deixava la porta oberta a la reacció. Els homes de Joan Carles Vadillo van tenir opcions per empatar el matx, però els alacantins –recordem que la temporada passada militaven a OK Lliga– van saber mantenir la calma per endur-se el partit.

Mataró-Pilar de Madrid

ALCOI - CH MATARÓ 2-1

Enrile PAS ALCOI: Vallina, Rico, Mataix, Cañellas, Aguilar (1), Candanedo (1), Pérez.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Pol Castellví, Oriol Parera, Èric Florenza, Èric Serra, Martí Casas (1) i Marçal Oliana.
Àrbitres: Galan i Sánchez.
Marcador: 22’ Candanedo de falta directa (1-0); 29’ Aguilar (2-0); 32’ CASAS (2-1).