El CH Mataró no cedeix en la lluita per l'ascens

Ha superat el Sant Feliu en un partit més complicat del que indica el resultat final (6-2)

El Club Hoquei Mataró, un dels dos equips de la ciutat que no descansava en aquest pont, ha aconseguit una brillant victòria davant el Sant Feliu, que s'ha hagut de treballar molt més del que fa indicar el resultat final de 6-2, ja que, faltant cinc minuts, el marcador assenyalava un ajustat 3-2. Ha estat un partit amb tots els ingredients perquè el públic gaudís d’un bon espectacle, gols, bon joc i emoció.

Mataró-Sant Feliu

I es pot dir que un dels punts claus de la victòria han estat els dos gols en fred aconseguits per Aniol Mangas –dues bones jugades individuals, driblant diversos jugadors– tant a l'inici del partit com a la represa, quan el temps encara no feia ni mig minut que corria. Després l'equip visitant ha aconseguit arribar al descans amb empat a 2 gols –Casas havia fet el 2-0, i els visitants igualaven abans de mitja part– i a la represa també ha aconseguit mantenir-lo en l'ajustat 3-2 fins que s'ha arribat als cinc minuts finals en els quals l'equip local s'ha desencadenat i ha marcat tres gols més –un penal transformat per Florenza i dos de Serra culminant jugades de Mangas–, sumant una important victòria.

Mataró_Sant Feliu

CH MATARÓ - CHP SANT FELIU 6-2

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (2), Pol Castellví, Oriol Parera, Èric Florenza (1), Èric Serra (2), Martí Casas (1) i Marçal Oliana.
CHP SANT FELIU: Turón, M. Fajas, Altayó, Povedano, Valls, Garcia, S. Fajas i Promio.
Àrbitres: Burgos i Estrada.
Marcador: 1’ MANGAS (1-0); 15’ CASAS (2-0); 18’ S. Fajas (2-1); 23’ Povedano (2-2); 26’ MANGAS (3-2); 46’ FLORENZA de penal (4-2); 48’ SERRA (5-2); 50’ SERRA (6-2).